Nekem mindkét oldalról idős szomszédaim voltak! Az volt a legjobb, amikor amikor beszélgettek, átkiabáltak egymásnak! Teljesen másról értekeztek percekig mert igazából nem hallották egymást! :))) Én meg jól szórakoztam közben! :))
Sziasztok! Érdeklődnék! Szerintetek milyen platformon érdemes kereskedni? Eddig OTP direkt volt/van, de egyre gyengébb a történet. Fontos szempontok: - kedvező költség - könnyű, logikus használhatóság -Telefonrol is elérhető legyen -Gyors működés -Azonnali árfolyam információ Előre is köszönöm a válaszokat!
4600 és 4800 közt megy a hintáztatás. (Persze 4500ra is letehetik, hogy többen elbizonytalanodjanak és dobják, esetleg pár stopp beinduljon.) Nagyon jó, mert így erősödnek a szintek 5e alatt és ha jönnek a várt hírek, simán ugorhatunk majd 5e fölé. Ha több hír is lesz, akkor nagyobb ugrások is jöhetnek és látótérbe kerülhet a 6e-es szint is. Próbálják eljátszani, hogy adják a papírt, de a napi átlagár 4700 felett van. 4775ft és 491milla
Ma jön a nyaralópénz!Lehet az is itt landol!Még nem tudom!De ha csak a szekrénybe,azt nem kell füvet nyirjak egész nyáron akkor is jó vagyok!5év alatt duplába toltam el,évi 20%,szerintem nagyon nem vagyok előrébb!Annyi hogy hallgathattam a szomszéd öregek baromságait,azt addig se unatkoztam!
Beálltak vételekkel, majd rátolták a kereskedést! Van aki rá is dobta! Egyből feljebb került a kereskedés...Ezt gondolom, majd eljátszák még párszor! :) R 4700
Ilyen a tőzsde, nem mehet minden nap felfelé! Már csak 17 nap és jelentés, kíváncsi vagyok rá! Most szerintem oldalazásban lefelé veszik! Előcsalják az eladókat! R 4695
Lehet volt egy 10db-os pakkja,és szintenként próbál realizálni,hogy többet ki tudjon hozni!Ma akkor elad 20%-ot,a többivel meg vár!Ha meg esik,vissza tudja venni!Logikusan épiti fel,nem csak kiszórom a pakkom,azt lemaradok ha megy fel tovább!
4IG Nyrt reszvenyesek.
Moderacio alatt lesz.