Eleve ez a reggeli magas forgalom és emelkedés, ki tudja mo történt ... Ilyen forgalom mellett ennyiért sokan vették gondolom . Ha tovább zuhan (remélem nem ) sok ember és intézmény fog sok pénzt bukni gondolom . Ez a zuhanás meg... nem is értem 4000 alatt ki adott el ennyit ?
Mi van ha egy hedge fundnak szúrt szemet, amelyik sokat emelkedo, papiron nem nyereseges cegre utazik?. Megnézte, opciót nem tudott rà venni (put-ot) mert nincs, akkor marad a regi modszer, kölcsönkért egy nagyobb mennyiséget és eladta. Klasszik short. Ha egyedul van, le kell vadàszni, short squeeze-be kell kergetni
Érdemes mindig használni a stopot ha jelentős haszon van a papíron. rengeteg 1-2 milliós kötés volt és záróban egy 11,3milliós. Azért itt megállna egy bennfentes kereskedés ha mindenféle hír nélkül vannak ilyen kötések. Lehet valami befalap átjátszotta a papírjait. A weboldalán nincs közzétéve semmi hír. Ebből lesz még gondjuk szerintem.
Azt hiszem, 2024 szeptemberében hasonló volt, amikor a Telekom bezuhant kb. 1020-30-ról úgy 950-ig. És az egy lomhább papír. Megfagyott bennem a vér akkor is, de kimozogta. És ma azt mondom, de hülye voltam, hogy bukóban eladtam akkor és nem vettem vissza, amikor láttam, hogy emelkedik. A fő kérdés számomra az, hogy mi a szitu a céggel. Mert azt látom, hogy a PR nagyon megy: egy LinkedIn post itt, egy cikk ott, egy együttműködés belengetése amott, és máris ugrik az árfolyam. De mik a fundamentumok, ez itt számomra a kérdés. Lehet-e bízni bennük, hogy a kommunikáció nem csak hintőpor?
Én nem gondolom , hogy 20% minusz korrekcio volt, en inkább esésnek mondanám. És mivel sajnos nem egy biztos papír igy az sem kizart, hogy zuhanni fog, de ne legyen igy, en is magason vasaroltam bele, ugyhogy kicsit parázok :(
Óriási forgalommal vették a napokban, valószínűleg intézmények és nagykutyák. Magas az átlagáruk és nagy tőke van bent! Szerintem napi limittel veszik, így a brokik tudták mikor lesz vételi stop. Eddig a brokik is utaztak az árfolyammal, most meg tudtak realizálni és esetleg újra belevenni is. A következő héten majd tisztábban látunk, holnap csapkodás lehet.Tegnap sokaknak nem tetszett, de még mindig ez a rövid távú vízióm: https://www.portfolio.hu/arfolyam/EPDUFERR/EPDUFERR A 6 havi időtávon láttam hasonlóságot az Épduferr grafikonjával.
Nem én vok a megmondó ember, de ez részben pánikeladás volt, nem gondolom h ez volt a cel, egyszerű pszichológia, és hat nem mehet mindig fel, abban is volt emberi gyarlóság.
4IG Nyrt reszvenyesek.
Moderacio alatt lesz.