Ez nem korrekcio lesz gyerekek. 2025 juniusi adat szerint a ceg uzleti eredmenye negativ, eps negativ, pbv 3,96. Szo szerint a semmire ment majdnem 4ezret Most visszamegy szepen a helyere 800ft ala, aztan ha jaszai pozitiv eredmenyt is tud felmutatni, nem csak dumalni, akkor lehet megindul majd ujra.
Itt nem arról van szó, hogy egy ilyen esés jó vagy rossz. Amikor ilyen szintű emelkedés történik, akkor olyan szinten lesz túlhúzva, hogy vételi erő hiányában elkezdik sokan eladni, realizálják a profitot. A stoppok aktiválódnak. Láncreakció az egész, egyre nagyobb a pánik. Szinte mindig ez a vége az ilyen emelkedésnek. Azt nehéz pontosan megmondani mikor jön el ez a pillanat. Általában a nagy forgalmú emelkedések 3 napja körül. De nem mindig így van. Ettől még mehet fel, ha lenyugodnak a kedélyek, de elkerülhetetlen a korrekció.
Szerintem 1 hónapja jelent meg utoljára, akkor is ugyanilyen esésnél, hogy ő megmondta...jeleztem is neki, hogy pár embernek nem túl szimpatikus hangnemben írt, elég lenézően, és nem is értettem, hogy miért, mert én is szoktam nézni amiket felrak, olvasom a hozzá írt okosságokat is,és kedvelem is (ezt is megírtam). Azóta viszont itt nem láttuk egyáltalán, 5 hét emelkedés alatt nem tett fel semmit, nem szólt hozzá semmihez, csak most, amikor újra esés volt.
Mindenki a saját kabátjához vegyen gombot!Ahányan voltunk a találkozón is,mind máshogy csináljuk a dolgokat szinte,ez is jó lehet,az is jó,mindenki boldogul,de azt hogy kinek mit kell csinálni,azt mindenki saját maga kell rájöjjön!Ez nem játék,pénzről van szó.
Kísértetiesen hasonló volt a mai nap a szeptember 10-11 körüli naphoz. Ott ha jól emlékszem 8-10% körüli pluszból borították mínusz 15% körülire, mínusz 10% körüli záróval. Akkor írta Madrid,hogy idén mar nem lesz újra 2700... Akkor másnap a nagy esésnek felfelé volt egy korrekciója, plusz 5-7% körül, már nem emlékszem pontosan. Reméljük, tartjuk a mintát most is holnap... Az már részletkérdés, hogy ezalatt az 1 hónap alatt mentünk 50%-ot, és még mindig nem tudjuk, hol a vége. Simán 10ezer körüli átárazódás is lehet, amint kiderül, mi van a háttérben.
Erről már szeptember 19-én lehetett olvasni, de a 4ig-hez nincs köze. Az iG TECH CC Zrt. tulajdonosa Jászai Gellért. Annyi köze van, hogy ez a befektetési alap befektet a 4ig cégeibe is. https://www.portfolio.hu/uzlet/20250919/itt-a-bejelentes-europa-egyik-legnagyobb-energiaoriasa-kivonul-magyarorszagrol-787454
4IG Nyrt reszvenyesek.
Moderacio alatt lesz.