Az ilyen emelkedéseknek általában megvan az "anatómiája". Jelenleg nagyobbak is veszik, forgalommal. Ha leállnak, akkor nem csorogni fog, hanem lesz egy erős realizáló kör a kisebbek között. Esetleg még az is előfordulhat, hogy voltak a történetben eleve spekuláns befektetők, akik a kezdetben hajtották az árfolyamot, hogy a nagyobbak magasabban szálljanak be. Na ők is realizálni fognak (pl kisebb vagyonkezelők). Nekem a fibo 4160-at mondott eddig csúcsnak, onnan 3260-3040 egy valid korrekció lenne. Onnan általában van egy újabb bevásárlás az ATH körüli csúcsig, mondjuk 4000-4080. Aztán eldől az irány. De ahogy múlkor is írtam, még nem látni a csúcsot. A 4160 most elég szerény tippnek tűnik, lehet, hogy 5K lesz a csúcs és onnan kell majd számolni fibokat.
Faterból meg a rokonokból alkeszt csinálok!!Minden nap viszem nekik lassan a pezsgöket hogy ünnepeljenek,mindig zárás után szoktam menni!Múltkor már szóltak,ne csak 3 üveggel vigyek mindig a rokonok!Ha meglesz a 4000 viszek 4 kartont,de megmondom addig itt isztok,amíg el nem fogy,vagy többet nem hozok semmit!Megkérdezem lent a nagykerbe,ki szokott mostanában vinni pezsgőket,aki eddig nem szokott,az is biztos 4ig-ezik!!!
Persze, hogy nem nagy dolog. Kezeltem ennél jóval bonyolultabb adatfeldolgozó szoftvert is. Egy ilyen táblázatot kb 20 perc alatt raktam össze, teafőzéssel együtt, amikor az év elején komolyabban vettem a tőzsdézést. Viszont reméltem, hogy segít a kollégának.
4IG Nyrt reszvenyesek.
Moderacio alatt lesz.