Egy multis meeting után sosem jelentkezik senki, hogy emlékeztetőt írjon, ezért a főnök mindig a legfiatalabbra testálja, aki nagy duzzogva, de megcsinálja. Szabi, te meg még élvezed is! Indíts egy blogot vagy fb csoportot "Élet a tőzsde után vagy közben(?)" címmel... 😀
Nem jött,pedig arra a Steak-re biztos ráugrott volna ő is,amire én!Szerintem nála kattogtak a számológépek,és pénzt számolt még tegnap este is,mikor mi ott felhőtlen beszélgetésbe voltunk a Frankfurti tőzsdei bevezetéséről,meg mindenről!
Szia, kBC. 0.24% platinum csomagban, belépéskor kapsz 100ezer forint kereskedési jutalék kedvezményt. Day trade esetében 0.24% oda-vissza összesen. Nekem gránit banknál is van! Ott nézem az árfolyamot (gyorsabban àtlàtható), ingyenes a real time, és KBC-nél kereskedek.
Szerintem nagyon jó volt,kikértem ezt a steaket kolbászos lecsóval,mondom sehol senki,iszok egy kávét!Épp hogy bedobtam a kávét,érkezett BUB!Bemutatkoztunk,kicsit nehezen indult a dolog,mert kellett majdnem 2 másodperc,hogy úgy elkezdjünk beszélgetni,mintha 20 éve ismernénk egymást!🤣👍Kábé 10-15 percet beszélgettünk,azt jöttek a többiek is sorba!Én jól éreztem magam,ment egy kis hülyeség is,de közbe azért a cég volt a fő téma,meg mindenki mondta mit vár,meg mire számit,meg sokminden mást is!Mikor eljöttünk,2 kolléga velem jöt egy darabon,mert elvittem őket kocsival,velük még beszélgettünk,egyikőjük az Ibolyába nem jutott nagyon szóhoz,vele is beszélgettünk azért utána kicsit!Semmi gond nem volt,jókat röhögtünk,jó volt a csapat,megbeszéltük majd tartjuk a kapcsolatot!Nekem mindenki nagyon szimpi volt,és érdekes embereket ismertem meg!Ha bármi lesz ezután is tartva,mert tervek vannak,(🤣👍)én nagyon szivesen megyek,lesz 30.000ft-om elautózni bárhová!Akik meg ott voltak,megbeszéltük hogy szivesen látjuk egymást,ha valaki a másik felé jár,és fogunk is találkozni!Remélem aki ott volt jól érezte magát,én köszönöm mindenkinek aki eljött,Coobrának meg a helykiválasztást,mert a kaja is finom volt,nyugodtan mehet oda enni is,aki arra jár!Hazafelé megnyomtam kicsit 1,5 órát irt a navi,azt 1 óra alatt hazaértem majdnem,de 8 percet álltam egy kúton!Repülőrajtot vettem Érdnél,kilőttem mint a 4IG egy éve!Azt mikor letértem a pályáról,előtte 15km-rel már üresbe krllet guruljak,hogy lelassuljak fék nélkül a lehajtóig 70-re!Legközelebb gyertek többen,nekem úgy eltelt az idő,mintha 5perc lett volna!Tudott volna mindenki mesélni még,érdekes dolgok derültek ki,hogy ki hogy kereskedik,miket csinál, napizik,befektet,ugrál,kivár,volt itt minden!Következő helyszín esélyes lehet DEBRECEN is(ez talán publikus)!!Meg sokminden más is!!🤣🤣🤣🤣🤣De azt hogy mi,meg miért,azt most csak az ottlévő emberek tudják,ha akarják elmesélik majd!Ennyi dióhéjban!
4IG Nyrt reszvenyesek.
Moderacio alatt lesz.