Igen, olvasgattam vissza ebben és a másik 3 4IG topikban mekkora szívások voltak itt régebben. Bizony ember a talpán aki ezeket mind elviselte, kötél idegek kellhettek hozzá. Azóta teljesen más lett ez a cég sokat fejlődött. Látni benne a lehetőséget. Mindenkinek más az élethelyzete ezáltal a célja is. Sajnos én a gerincem miatt rokkantsági előtt állok ezért számomra különösen fontos egy biztos anyagi háttér. Mielőtt belefogtam ebbe hetekig nézegettem mely részvények azok ahol a legkevesebb kockázat mellett a legtöbb profitot tudom összehozni. Ezt és az Mtel-t láttam érdemlegesnek az Otp mindenre érzékeny. Mostmár ebben úgy érzem össze jön annyi a nem is túl távoli jövőben, hogy legalább az anyagiakkal ne legyen az életben problémám
De legalább elkezdted. Öt év múlva már másképpen fogod látni! Én 300 -as árfolyamon vettem itt az első részvényeimet és voltak nagyon szép és nagyon csúnya szakaszai is azóta a papírnak. Két alkalommal is beverték a béka segge alá.Az hogy azóta is itt vagyok azért van, mert én tényleg befektetésre méltónak gondoltam a cégben rejlő lehetőségeket. Az évek alatt beigazolódott J.G. és a főnök elképzelése, na és persze Rice fórumtársé.Úsztam az árral és az árral szemben is. Mindig pozitív próbáltam maradni és ennek adtam itt is hangot, összeszedve azokat a hír morzsákat a részvénytársaktól, vagy a médiából, amik ezt erősítik... Tudom ez kognitív torzítás, viszont beigazolódott a sztori.Rengeteg új fórumtárs van már, lecserélődtek sokan, most újak viszik tovább vagy talán még fokozzák is a lendületet. Hajrá 4IG!
Köszönöm szépen! Ilyenkor kicsit bosszankodok visszanézve a 2023-24-es évet miért nem kezdtem előbb tőzsdézni (opus, telekom) már több száz millcsi volna. Így 54 évesen pont elég a munkából nyugodtan vissza vonulhatnék
Én nem tapasztaltam rosszat,mert sose mondtam el semmit,tőzsdéről se,meg semmiről se!Pláne otthon!De őszintén,nem is érdekel senkit mit keverek most már,régen meg azért mert akkor meg azért szarták le!Tudták nem vagyok hülye,és ennyi elég volt mindig,hogy ne kérdezzenek semmit!Úgyhogy ilyen csörték nekem sose voltak!!🤣🤣
Ne érezd magad furán mert lesz lehetőséged vissza szállni ha vársz egy korrekciót olyankor 300ft árkülönbözet is szokott lenni. Ha sikerül elkapnod az alját még plusz profitot is termelsz tehát jobban jársz mintha tartottad volna. Van még időd bőven addig átgondolni.
Igen,persze örülök! Köszönöm. Csak olyan furán érzem magam,mondjuk kellemesebb mintha a miínuszon bánkódnánk...legközelebb én is eldugom a telefonom:)))
A további árfolyamemelkedés nem a te elvesztett profitod. Az soha nem is volt a tiéd. Ezt meg kell tanulni elfogadni. Van az a pont, ahol ki kell szállni, realizálni kell. Semmi nem nő az égig. Nyertél, örülj neki, ennyi. Ha nekiállsz és megpróbálod visszaszerezni a "kieső profitod", előbb-utóbb mindent elveszítesz.
Látom sok rosszat tapasztaltál már:D Mindig elmondok mindent. Áprilisban is mikor -4misi veszteség volt a számlámon ezért aztán nap mint nap hallgathattam a tőzsde nem neked való add el és vegyél újra állampapírt. Persze eszem ágában sem volt hallgatni rá és milyen jól tettem..
4IG Nyrt reszvenyesek.
Moderacio alatt lesz.