A budapesti helyszín teljesen oké lenne! Hogy hányan jönnének felmérhető,egy erre a célra létrehozott mailcímet kell ide bedobni a fórumra,amire tudnak írni közvetlenben akik jönnének.
Ja,ha összeadom a való életbe hányan vannak,akiktöl nem leszek ideges,itt több olyan arc van,az biztos!Jó felé kapizsgálsz!Helyszín gondolom Budapest lenne jó!Van is ötletem nekem is hol,de nagy kérdés hány ember jön!Szerintem sokan eljönnének,sokan már mondták is,és szerintem nagyon sokan vannak akik még nem mondták,de ott lennének!Opuszba is volt tervezve ilyen buli annó,azt hiszem ott 800ra volt kitüzve!Itt meg vannak akik rangidősebbek,viszont nem tudom ki vállalná közülük a szervezést!Én ha arról van szó,szívesen belefolyok,ha szükség van rám,időm az van!!!Beszélni kell róla,ha aktuális lesz!!
Lesz ez még jobb is!Nyugi!Rá se kell most nézni egy darabig,aki izgulós!Jelenleg szerintem ez tart a 2500 környéke,az jó hír!Aki hosszabb távra tervez,ne tévessze meg a 3-400ft mozgás se lefelé!Ilyen van!Meg ne verjen senki ha nem lesz igazam,de szerintem nincs min izgulni most itt!Én idén már nem is tervezek semmit!Nem fogom nézni se egész nap a kereskedést,novembertől május végéig itt voltam minden másodpercben non-stop!!!Pihenni akarok,nem csinálni semmit,meg azokkal a dolgokkal foglalkozni,amik érdekelnek,meg azzal a pár emberrel!
4IG Nyrt reszvenyesek.
Moderacio alatt lesz.