Egy rövid évértékelő a "kemény mag csapatnak",akik mondjuk 800 óta itt vannak,vagy előbbről:3x-ozott az árfolyam!Ennyi!A fiam meg én is beletartozunk ebbe a brigádba is!De a kemény mag tudja ezt is,nem mondtam újat ezzel sem!Most hátra vagyunk dőlve a foteljainkba,és várunk!A gyerek kapott egy BMW-t,azt is a 4ig emelkedés miatt vettem neki!Én is megvettem amiket akartam,az új motort is megvehettem volna 8,2ért magamnak ami tervben volt,nem mentem volna csődbe akkor sem,de úgy voltam vele dolgozzon az a pénz is,ne csak álljon a garázsba!
Szerintem mivel a Delta eddig nem mozgott, inkább lefelé ment, most azok mozgatják akik kiugranak, akár innét. Ott közzé tették a terveket a következő 2-3 évre. növekedni fog, de az értéke most reális árfolyamon van. 4IG viszont még nincs beárazva. Senki nem tudja, hogy a hadiipar, űripar majd mennyit érhet 2-3 éves távlatban. Lehet, hogy a mai árfolyam többszörösét, mert a telekom szektor is szállítja majd a nyereségeket + az informatika. 2490ft és 146milla napi átlag 2508ft
Remélem Delta is mozdul a héten,ott is benne vagyok!De jelenlegi áron csak a lekvárba!Múltkori meghúzásba belevettem!Akkor 65 köré ment fel kábé,úgy emlékszem!
Ez azt jelenti hogy a vétel az erősebb,erő van folyamatosan,most is!A 3000-es buli lehet idén,de ikszelésig aktuális lesz,elvileg!Én 2fövel érkezek,jön a fiam is!ő is 820 óta itt van,de előtte is követte végig az eseményeket!Majd a gyerek lesz a sofőr,úgyhogy egy pohár pezsgőt leguritok én is!Amúgy is a gyerek visz már egy éve mindenhová,ha kimozdulok.
4IG Nyrt reszvenyesek.
Moderacio alatt lesz.