Készülök a Balcsira és mit látok? 1796ft-on 88262db vevő. Gondoltam rádobom, de nem :D Csak viccelek, mert 2000 alatt nem gondolkodom eladáson. Lehet majd csak 2500nál. A kérdés, hogy mikor? Én novemberre tippelek. 1800ft és 115milla Na legyen már 1820 :D
annyi, hogy pont Bajkonur 2050-ig az oroszoké szerződés szerint, 6000 km²-es a körzete, így ha ott akarunk fellőni valamit nem a kazahokkal kell tárgyalnunk...
Az oldalazás után ( mostani szint 1830-1850 ) szokott lenni pár nap erőteljesebb lenyomás ( ezen a szinten 1800 alá kicsit ), és utána szokott jönni menetrend szerint egy erőteljesebb ( 3-5% ) felpattanás.
Remélhetőleg a 4ig-vel kapcsolatosan is hallunk hamarosan híreket. Szíjjártó Péter: "„De dacára a brüsszeli hibáknak, a speciális magyar-amerikai gazdasági együttműködés kifejezetten jól működik. Az idei év eleje óta sorozatban érkeznek Magyarországra a kutatás-fejlesztésre alapuló, kifejezetten innovatív tevékenységet folytató, a magyar gazdaság dimenzióváltásához nagymértékben hozzájáruló kutatói-mérnöki kapacitásokra épülő amerikai vállalati beruházások” – tudatta.Ennek alátámasztására hangsúlyozta, hogy mára több mint 1500 amerikai vállalat működik hazánkban, amelyek több mint százezer magyar embernek adnak munkát, ezáltal jelentősen hozzájárulnak a teljes foglalkoztatottsághoz.„Az amerikai vállalati jelenlét számai látszanak a kereskedelmi adatokon is, mivel most már a tízmilliárd dolláros kereskedelmi forgalmat ostromoljuk az amerikaiakkal."
https://www.vg.hu/cegvilag/2025/07/4ig-kgs-kazahsztan-urkutatas . Sokan nem veszik figyelembe ezt a hírt, pedig ez a cég történetében az egyik legfontosabb bejelentés volt. Hatalmas ország, 20millió lakossal. Közép-Ázsia legnagyobb gazdasásával rendelkezik. Tele vannak olajjal és gázzal és más nyersanyagokkal. Tehát mindenre is jut pénz náluk. Jó helyre tette be a lábát a cég. Sok profitunk lesz még ebből az együttműködésből. Ami fontos, hogy ősszel jöjjön a várt USA szerződés is. Addig azért cammogjunk majd el 1900ra :D 1806ft és 96milla BUX történelmi maxon. Nekünk is kéne 1 újabb csúcs. . Mikor ősszel írtam, hogy a Telekomot érdemes 4IGre cserélni. 4IG még 800 alatt volt, Telekom 1100 felett. Sokan hülyéztek, hogy nem mondhatom komolyan. Hát Telekom "gyenge" +60%, 4IG pedig gyenge +130%. Azért van különbség!!! A másik fontos kérdés, hogy a következő években 1-3-5 éves távlatban melyik részvényben van nagyobb növekedési potenciál? Hát a 4IGben és már van portfólió kezelő is aki ezt mondja. Ő az első fecske, de idővel lesz majd több is :D
Olvasom, hogy hirtelen többen belevettek, velem együtt. Lehet ennyi volt a lenyomás? Azt hitték 1800 alatt több kicsi bedobja, de inkább vették. Kíváncsi vagyok, megyünk-e vissza 1800 fölé. 1798ft és 94milla Forgalom érdekesen nagy eddig.
Lehet már 1830on is a mai eladó adta. Elfogy neki és kilőhet az árfolyam. Volt amikor 600-800 közt volt hónapokig. Pont az a lényeg, hogy amikor átárazódik, nagyot tud menni. Kicsik most nem nagyon piszkálják. Kivárás van. Szerintem jelentésre 1900 körül lesz és utána lesz még idén 2 nagyobb emelkedés. Nálam a cél a 2500. Pedig tudom, hogy rengetegen eladják és csökkentenek a választási félelmek miatt. Kell a lifteztetés, hogy a bizonytalanok eladják. 1796ft és 85milla Feltűnően nagy a mai forgalom.
4IG Nyrt reszvenyesek.
Moderacio alatt lesz.