Érdekes, de én még emlékszem, hogy kb 4 évvel ezelőtt is voltak ilyen elemzések és azt is állították, hogy Márky Zay Péter nem győz, hanem 2/3-al tarol. Aztán láttuk mi lett a vége. Szerintem nagyon korai bármit is mondani, de hajrá 4IG!
Szerintem is. Sokat hibáztak és nem tudnak korrigálni. Nem értik miért vannak ennyien ellenük. Pedig elég sokat tettek érte. Gyakorlatilag a Tisza (Magyar Péter) semmi mást nem tesz, mint úgy viselkedik, mint amit a kormány hirdet és bizonyítja az embereknek, hogy a kormány csak mondja, de nem is úgy cselekszik. Sokszor szembesítik a Fidesz vezéreit és még ők is meglepődnek, ha a saját fegyverüket ellenük fordítják. Ha a vezérek végsőkig kitartanak, tuti buknak. Még lehetne váltani a kommunikációban és 1 év alatt lehetne fordítani, de nem így, ahogy most csinálják. Ha majd Ukrajnában fegyverszünet lesz, ami évekig is tarthat, hazai cégek mind hátrányban lesznek ott, Orbán miatt. 1 szomszédos országban, amit újjá kéne építeni és olcsón belehetne vásárolni. Szomorú. Na majd a jelentés után jelentkezem. Kitartás! 1740ft
Szerintem a Fidesz politikusok közül kb. 30%-40% áll Lázár mellett. 30%-40%nak muszáj kitartani Orbán mellett, mert ha Lázár jönne, menne a süllyesztőbe. (pl. Rogán, Nagy Márton, Pintér, stb.) Kb. 20% lehet aki mozdítható. Most azokért is megy a harc. Sokan látják, hogy Orbán sajnos az elmúlt években nem jól politizált, itthon és külföldön sem. Az eredménye látszik az országon. 1740ft
Sokkoló volt egy mondatban olvasni Lázár nevét és a legnormálisabb jelzőt... Nem azért volt sokkoló, mert szerintem Lázár egy arrogáns, pökhendi f. sz, hanem azért, mert belegondolva, igazad van... és az mellbevágó élmény, ha valamiben Lázár a legjobb...
Érdekesek ezek a lájkok :D Ezek szerint sok Fideszes olvassa a fórumot, mert nem tetszik nekik, hogy írtad a "jó" kormányunk éjszakai ámokfutását" :D Én pedig a Tisza előnyét írtam :D Pedig vezet és ha így megy Viktor veszít, mert ő megígérte, hogy az EUs pénzek járnak és elhozza. Helyette még tovább keménykedik az EUval. Hihetetlen hova süllyedt a kormány oldal sajnos. Lázár most a legnormálisabb köztük. Ha Orbán látja, hogy veszít, őt fogja előretolni veszíteni. A lényeg, hogy Jászai ne veszítsen és mi sem!
Igen, ugráltam. Nem tilos. Jelenleg van 4igem és még veszek hozzá! A BÉTen nehéz tartani bármit is évekig, sokszor okozott kellemetlen meglepetést a világpolitika vagy "jó" kormányunk éjszakai ámokfutása...
Na mintha tartanád a pakkod. Régebben mindig ugrándoztál. Sok kicsi eltűnt a papírból. Ha majd jönnek a várt hírek akkor repülni fog. Meglepődnék, ha nem jönnének :D Egyébként az, hogy valószínű kormányváltás lesz, szerintem már mindenki látja. Akik attól félnek, hogy az majd nagyban befolyásolja az árfolyamot, már megkezdték az eladásokat szerintem. Itt is és más papírban is. OPUST én kockázatosabbnak látom, de szerintem simán túléli a kormányváltást. Mészi pár százalékot átad valakiknek és megy tovább minden, persze valószínű kevesebb állami megrendelést kapnak majd a jövőben. 1750ft és 36milla Csendes marad a nap, vagy a végén lesz nagyobb elmozdulás valamelyik irányba???
Így van, de a lényeg, hogy majd nyerő legyen rajt :D Egyébként gondolkodtam, hogy mit vegyek, de éves távlatban most is a 4IGtől várok a legtöbbet, még erről az árfolyamról is. Jött 1 kis friss pénz és áttettem ide, hogy dolgozzon :D
Szerintem ott majd komoly forgalom lesz hamarosan. 2000 átlépését őszre gondolom, de persze előbb is meglehet. (Én már januárban is írtam, hogy a konkrét szerződéseket őszre várom) Szerződések pontos kidolgozása, cégrészek felmérése, befektetők, hitelek intézése, stb. időbe kerül. Ezek több hónapos átvilágítást igényelnek. Mivel a kormány és gondolom a cég is gyorsan szeretné lezongorázni, ezért max. ősz, de lehet előbb. Ha átlépjük a 2000et, jönnek majd újra a nagy forgalmak. Én most a hadiipar átvételét gondolom a legfontosabbnak és azt, hogy az űriparba min. 1 USA cég bekerüljön. 1750ft és 28milla
4IG Nyrt reszvenyesek.
Moderacio alatt lesz.