Csak halkan jegyzem meg, hogy eddig a legmagasabb záró még márciusban 1760ft-on volt. Tehát a mai az mindenkori záró csúcs! A másik észrevehető tény a fórumok alapján, hogy mennyivel kevesebben lettünk. Sokan írták, hogy eladták, vagy csökkentettek. Vannak újak is, de vagyunk páran még régi kitartók is. Ha fele sikerül mint amit akarnak a vezérek itt 2-3 év múlva, ma még elképzelhetetlen árfolyamok jöhetnek. Grat a kitartóknak! Emlékszem, hogy talán 1200-1300 közt mekkora ünneplés volt itt a fórumon. Ahhoz képest most síri csend van :D Tartom a véleményem, hogy sokat begyűjtöttek és sokan kipontozódtak. 2500 felett pedig még kevesebben leszünk!!!
Ez így van. Lenne 1 nagyon komoly hadiipari, űripari, informatikai, telekom cég a BÉTen. Ki ne akarna majd belőle részvényt tartani? Ilyen üzletágakkal megyünk sokkal magasabb szintekre. Lehet 2000 felett kilő az árfolyam az űrbe. Szerintem egyre többen hisznek majd a 2500as szintbe is, amit gyakorlatilag a vezérek már több mint 6 hónapja megígértek. Átalakítások végére több mint 400milliárd feletti értékteremtést mondtak. Többször írtam, még 800nál is, de a többség nem nagyon hitte el. Ha így megyünk hamarosan teljesülhet is. Jelenleg az alapok nem nagyon tartják és a legtöbb nem is piszkálja. Szerintem ők is hamarosan rácsapnak. Ha 1800 felett maradunk, a napi átlag is felette lesz :D Kisebb emelkedésre gondoltam reggel. 1804ft és 705milla madrid a másikban állandóan várja a fordulatot lefelé, még talán 400 óta :D és mindig fordul is szerinte. Vak a pali!
Az 1800-at sziten teljesen felszívták percek alatt! Ekkora forgalomnál mennie kell még ma! Most eszmélnek majd rá sokan, hogy a Rába többségi tulajdonosa lesz! Későn ébredők még itt sincsenek! Mintha most éledeznének!
Ha megtartja ezt a mai szintet akkor lehet elindulunk az emelkedésbe és nem lesz nagy visszaesés. Nagyon kíváncsi vagyok, hogy az 1800 lesz az új 1600.
Azia! Rise írta az infót 10:38-kor! A vásárlásról meg interneten írtak, én is olvastam. Szóval úgy néz ki többségi tulajdonos lesz Rábában, aki eddig valamennyire konkurencia volt! De így lesz a legjobb! :)
4IG Nyrt reszvenyesek.
Moderacio alatt lesz.