Szerintem az USA majd a 4IG űrprogramján keresztül férkőzik az EUhoz Német tulajdon is van a cégben (Rheinmetall) ezért majd az EU sem gáncsoskodik és Orbánnak pont Oroszországgal is "jó" kapcsolata van és ők sem fognak ellenkezni. Én úgy gondolom, hogy még Izrael is benn lesz. Valami olyant találhattak ki, amire ráharaptak a nagyok, mert benne akarnak lenni, vagy fogalmazhatunk úgy, hogy senki nem akar kimaradni. Lengyelekkel is van már együttműködési szerződés. Ne felejtsük el, hogy a 4IG az űrprogramba befektetőket keres és vezényelné a programot és szolgáltató szeretne lenni. 1688ft és 176milla még, hogy mindig esik :D
de hogy is tudják ezeket a neveket egyáltalán elérni, nem semmi tényleg, már ez önmagában ez tobb ezret ér, most ezekből a nevekből csak egy mondja h marjunk bele egy jó adaggal és nem áll meg sehol az árfolyam és még csak nem is fog hiányozni nekik a pénz, nem egy magyar szint, story na, sokan fel se képesek ezt a helyén kezelve fogni
Hihetetlen, de még nagyobb nevek jöttek a cégbe. USAval valami nagyon komoly szerződés lesz majd szerintem, az űriparban. Lantos Csaba pedig majd a háttérből irányítja 4Ig felé a megrendeléseket, mert Rogántól hozzá került a hazai informatika. Nagy nevek, nagy célok!! és remélem 1-2 éven belül nagy árfolyamok jönnek 3000-400ft-os :D Idén elég a 2500 :D ez tényleg nagyon pozitív hír. Ha a kicsik jól értelmezik lecsaphatnak a papírra. 1628ft és 149milla
4iG Nyrt.
egyéb tájékoztatása
a 4iG Csoport Tanácsadó Testületének összetételének változásáról
A 4iG Nyrt. („4iG”) ezúton tájékoztatja a tőkepiaci szereplőket a 4iG Csoport Tanácsadó Testületében
(„Testület”) a mai napig bekövetkezett változásokról.
Richard Grenell, az Egyesült Államok különleges missziókért felelős elnöki megbízottja, az amerikai
Nemzeti Hírszerzés korábbi megbízott igazgatója, valamint Matt Mowers, a Valcour LLC stratégiai
tanácsadó cég elnöke, a Fehér Ház volt vezető tanácsadója a Testület tagjává váltak.
Sunil Sabharwal és Karen Tramontano mandátumuk lejártával és munkájuk elismerése mellett távoznak
a Testületből.
Lantos Csaba energiaügyi miniszter lemondott a Testületben betöltött tanácsadói pozíciójáról.
A változásokat követően a Testület áprilistól öt állandó taggal folyatja a munkát: Dr. Czakó Borbála tölti
be az elnöki pozíciót, a testületi tagok pedig Armin Papperger, a Rheinmetall vezérigazgatója; William
Wells, a Rothschild & Co alelnöke és ügyvezető igazgatója; Richard Grenell, az Egyesült Államok
különleges missziókért felelős elnöki megbízottja és Matt Mowers, a Valcour LLC elnöke.
Budapest, 2025. április 2.
4iG Nyrt.
Tavaly szeptemberben még 800ft alatt is volt, majd 800 körül ment a kereskedés, 3 hónapja 922ft, 2 hónapja 1350ft, bő 1 hónapja 02.28-án 1598ft-on zárt. Azóta volt 1900 felett is, de ez még mindig emelkedő trend és azt, hogy "csak esik2 nem lehet kijelenteni. Kell a korrekció. Az, hogy megsarcolják a telekom szektort az új hír és elég negatív. Én régóta mondom, hogy az esést kell kihasználni vételre, nem ezt amikor 6-10%-kal emelkedik. Ma elég sokat vettem és nyugodtan várom a fejleményeket. 1638ft és 147milla
4IG Nyrt reszvenyesek.
Moderacio alatt lesz.