nincs ezzel semmi gond, ha a vevő rákapcsol, és kell még valakinek, napon belül behozzuk. Ha meg nem kell senkinek, akkor úgyis mindegy, mert csorogni fog.
Jól tapad az 1650es szintre az árfolyam. Ha Ukrajnában fegyverszünet lesz, akkor a BÉTet nagyon veszik majd a külföldiek szerintem. Érdemes most bevásárolni a nagyobb papírokból. Ahol kevés eladó lesz, az a részvény ugorhatja a legnagyobbat. Lassan 3 hete kis forgalommal sávozik a papír. Talán innét még hír nélkül is jöhet majd 1 újabb emelkedés 1800 fölé. Jó lenne még a fegyverszünet előtt! 2000et csak akkor tudja majd átvinni szerintem, ha megtámogatják komoly hírekkel is. Sok kicsi kilépett a papírból, mert nem jöttek új hírek. Ezzel a forró pénzek távoztak a papírból. Ők is bármikor rácsaphatnak majd újra a vételi gombra :D Talán az állampapírokból is jöhet 1 kis vételi erő még márciusban. Persze a lényeg, hogy a gyűjtő mikor indítja újra a porszívót. 1660ft és 76milla
Egyelőre ezt az 1650-et tudja a 4ig!Nekem most itt nincs dolgom!+/-50ft-os sávban biztos nem lépek itt semmit,se eladni,se venni nem akarok most!Majd ha valamerre mozdul,akkor mozdulok én is!Addig máshol dolgozok!Kéne egy kis pénzt is keresni közbe,mert az idő telik,a becsület meg fogy!Valamerre majd kimozdul,itt eladni se akarják nagyon,de venni se úgy nézem!Majd lesz valami!Olyan még sose volt,hogy valahogy ne lett volna!Nem?Türelem majd pénzt terem!Elvileg!
Állampapírok: az év eddigi legnagyobb pénzesője zúdul a magyarokra a napokbanÁrgyelán Ágnes2025. március 17. 10:00Ha azt hittük, már láttuk a nagy pénzesőt a prémium állampapíroknál, tévedtünk: a következő pár napban közel 550 milliárd forint landol a magyarok számláin. Ezzel pedig három PMÁP-sorozat kamata fog visszaesni a mostani 18-19% közötti szintekről 4-5% környékére, és lesz egy nagy tőkelejárat is. Mutatjuk a részleteket és a tudnivalókat.
Még nincs 1700on dugó. Mire odaérünk lehet, hogy lesz? Telekom jól elhúzott mellettünk. https://mfor.hu/cikkek/makro/bizalmasai-kiterjesztettek-az-egyik-leggazdagabb-miniszter-cegbirodalmanak-hatarait.html Februárban megkapta az informatikát is, amiért eddig Rogán felelt. 4IG tanácsadó testületének a tagja volt, még 1 hónapja, de most a cég oldalán már nem szerepel. Valószínű lemondhatott az informatikai kinevezése után. Egyébként a cikk végén még azt írják, hogy "tagja a 4IG tanácsadó testületének" Szerintem sok megrendelést fog a 4IGhez csatornázni. Rogánnak voltak külön informatikai cégei, amikhez kiemelten mentek állami megrendelések. Most talán ezek kiesnek. . Azért arra majd kíváncsi leszek, ha áprilisban újra veheti a cég, mekkora pakkokat vesz a piacról. Szerintem a cégnek is gyűjtött valaki 1-2 milliárdért, amit majd tőzsdén kívül átvesznek, de remélem itt is vesznek még 1-2milliárdért. Mivel nagy volt az elmúlt 3 hónapban a forgalom, akár majd 100edb-okat is vehetnek naponta. Lehet addig nem is jönnek "komoly" hírek, amíg a cég még 2000 alatt be nem vásárol. OTP certikbenben várom az újabb csúcsokat. Itt is 1700 fölé kéne mennünk. 1666ft és 24milla
Tegnap én is megnéztem... ! Őszintén megmondom, még ezelőtt nem láttam, de akár hányszor képbe került 15.-e kapcsán, valamiért elkerült engem ! Most, bepótoltam ! Szerintem, nagyon komoly film volt, főleg az utolsó harmada tett rám nagy hatást . ( tele brilliáns színészekkel, a "mellékszereplők" is )
Sziasztok! Egy ideje olvasgatom a forumot, mint kisbefektető. Én azért vettem bele, mert szerintem a telekom szektor nagyon megy és menni fog a jövőben. A Telekom az elmúlt 3 évben x5 árfolyamra ugrott, itt most x2 az árfolyam az elmúlt 3 évre vetítve. Perszre nem lehet összehasonlítani a cégeket, mert itt több is van, illetve más típusú részvény itt sokáig ment az altatás, aztán hirtelen fel, ki tudja meddig...Az űrbe?:) Különben meg minden marhára drágult az utóbbi években: élelmiszer, szolgáltatás, benzin, lakás stb., nem lepődöm meg ha a részvényünk is végre felzárkózik.
4IG Nyrt reszvenyesek.
Moderacio alatt lesz.