4iG Nyrt. rendkívüli tájékoztatása
nem kötelező érvényű szándéknyilatkozat aláírásáról
A 4iG Nyrt. (a továbbiakban: „4iG”) tájékoztatja a tőkepiaci szereplőket, hogy a mai napon a 4iG Űr és
Védelmi Zrt (a továbbiakban 4iG S&D) - mint a 4iG Cégcsoport tagja - és a Creotech Instruments S. A.
nem kötelező érvényű szándéknyilatkozatot írt alá űripari területen együttműködési lehetőségek
beazonosítására.
A nem kötelező érvényű szándéknyilatkozat kitűzi további tárgyalások folytatását annak érdekében,
hogy a 4iG S&D és a Creotech Instruments S. A. közösen beazonosítsa az európai űrszektor
intézményeiben meghirdetett programokban a közös részvételi lehetőségeket és ezen túli
együttműködési lehetőségeket, ezen együttműködési lehetőségek mentén megállapodás(ok)at
készítsenek elő.
Budapest, 2025. február 14.
Naposon szépen el is kezdett szűkülni. A csatornából kioldalazással remek alapot képezne a további tartós emelkedéshez, márpedig hamarosan jó hírek érkeznek.. Hajrá kitartók!
Azért arra senki nem gondolt szerintem, hogy Magyar Péter a 4IG részvényese, :D ráadásul, csak 4IG részvénnyel rendelkezik. Lehet ma vége lesz Opusban az őrületnek és majd megy tovább az árfolyam a jövő héten. Most sokan ugrándoznak innét, mert más papírban is nagyobb emelkedésben bíznak. A lényeg, hogy stabilizálódik az árfolyam és erőgyűjtés megy a papírban. MOL szépen tapad a 3000re, ha béke lenne a kockázatok kiárazódhatnak belőle. Nagyon erős a BUX! Mi lesz még ha vége a háborúnak??? 4IGbe is rengeteg külföldi pénz jöhet, mivel a BÉT ötödik legnagyobb papírja és olcsó. 1424ft és 16milla eddig kivárás van
Eddig se nagyon tartottam a 2026-os választástól, de így hogy tudom Orbán Viktor és Magyar Péter is a 4IG tulajdonosai között van, biztos nem rengeti meg a céget az esetleges kormány váltás. Sose gondoltam volna, hogy egyszer egy ilyen klubnak a tagja leszek 😀
Köszi szépen. Olvasom, hogy most már csak 4IG részvénye van. Tehát ő is benn van ebben az emelkedésben. Sokan tőle várták, hogy majd a 4Igét tönkreteszi. Remélem a sok negatív, károgó most átértékeli magát. Még azt is leképzelhetőnek tartom, hogy holnap ez miatt emelkedik a papír. Opusnál azt hittem azért emekedik, mert első hír amit olvastam, hogy Magyar Péternek volt. Tehát a Mészáros papírt eladta, de jászai cégét tartja. Szuper!!! FTC 1:0
Egyelőre semmi infót nem hoztak nyilvànosságra,ami azt indokolja hogy bennfentes kereskedés volt!Ez vékony jég,amire rámentek,és nem is fogjàk tudni bizonyítani!
4IG Nyrt reszvenyesek.
Moderacio alatt lesz.