Azért ne szaladjunk olyan gyorsan! Sok mindent nem tudok mondani, amikor ilyen hirtelen nagyot ugrik az árfolyam. Az biztos, hogy nagyon túl van lihegve! Szép teljesítmény, de nagyon csúnya az a doji!!! Az első fordulós gyertya, persze kell a megerősítés holnap! Sok mindent nem tudtam mérni, de a zöld fibo szintek a napos idősíké, ami fontos, a piros pedig az órás, ami megerősíti a 260-s fibo szintet! Ezeket nézve elértük a célsávot már, legalább is a közelében vagyunk! A fekete, kék és piros fibok, a hosszabb idősíkoké, ezek voltak az első mérések addig, amíg a naposon ment a tökölés és nem volt érdemi elmozdulás! Általában lepattan az árfolyam róluk az első körben, majd megnézi a 120% környékét! Itt most nagy "gyűjtögetés" folyt a múlt héten ez már erős fundás behatás, csak saccolni lehetne! Az összkép számomra azt mutatja, hogy jöhet pár napon belül, már holnap is a korrekció, de a funda mindent visz! hmm Indikátorok már régen kiakadtak, már csak a pingvinek tartják! Na nézzük még egyszer! Átment a 100%-n (1134), akkor cél az 1,6-s fibó 1457 !! Ezt kell megerősíteni még más számításokkal. Kettő is van, a kék és piros! Tehát a szint stimmel, vagyis a közelében! Ezt kellene megerősíteni napos idősíkon, az emelkedő trendnek, ahol nem igen volt mozgás, de beindult és a 260% környékére futott! Tehát megerősítve az 1,6-s fekete fibó! Erre még rámértem órás idősíkon, hogy mit dob fel! Ez a piros kicsi madár lett! Túlment a 138%-on, ami már jónak mondható, de elérheti a 161%-ot is! Tovább nem igen tud/szokott, csak pihi után! Nincs rá garancia! Tehát mondható, hogy elértük a célzónát, de ezt sávosan nézzük, nem koppra vonalra! Az látszik hogy be is csuklott a lendület már, tehát itt belevenni veszélyes! Ideje lenne egy korrekciónak, vagy legalább konszolidációnak és abból lehet újra építkezni felfelé! Vagy ha kiáll a nagy vevő, reccs! Ez ilyen... 4ig/D https://ibb.co/58vBbvs
Így van!Lehet kockáztatni meg kell is mindig,de arányba kell rakni a saját anyagi helyzetével az embernek,meg hogy mekkora a kockázat!!Visszatérve példaként Opusra ott azért ugráltam ki-be 150x kábé,mert féltem hogy szűk lesz az ajtó!Wabererbe nem ugráltam,ott tudtam,hogy a Tiborcz addig veszi amíg meg nem lesz neki,amennyit akar!Idáig itt sem ugráltam,de ha úgy látom majd akkor fogok biztos!Nem titok,elmondom én is a tervem,hírig várok,azt abba a rántásba adok majd el!De ha úgy van,változtatok rajt,ha úgy látom jónak!Amúgy van 3-4 papír amibe bármikor át merek menni nagyobb zsével is,de egyelőre itt látom az egyik legnagyobb potenciált az emelkedésre!De én figyelek,itt vagyok minden percben,az biztos!Én azt se bánom,ha itt nagyon stabilan beáll egyszer az árfolyam!De emelkedés szaga van,minden távon eddig!Majd a cápák eldöntik mi lesz,sodródjunk mi meg az eseményekkel!12 óra 20 perc múlva kezdés!!
Hát, érdekes történet. Vagy .urva nagy szivatás megint az egész, vagy előbb-utóbb jönni fog valami hír. 2023. júliusában 630-650 Ft-os árfolyamnál mondta Jászai, hogy a cég piaci kapitalizációjának konzervatívan is három-négyszeresnek kellene lennie, az alaphangon 1830 Ft - 2520 Ft-os árfolyam (vagy 1950 Ft - 2600 Ft). Egyelőre nem adom el, mindenképpen az idei évet szeretném megnézni, remélem, hogy nem lesz hiába. Mondjuk több pénzt már nem teszek bele.
Sokaknál most az elment a hajó kategória a 4ig jelenleg!Nem mernek belevenni!Én ugyanígy voltam Opiba,110-ről duplázott,és le voltam fagyva!225ft-nál volt mikor először belevettem kurva életbe ez már nem igaz jelmondattal!Addig röhögtem a többieken milyen hülyék,meg mondtam is nekik,azt kiderült a végén én voltam hülye!
Lehet hogy ahogy elkezd emelkedni,akkor a nagyeladók folyamatosan kiállnak!A nagyeladók sokszor inkább a nagy vevők!!Pénteken 1320-1330 közt felszivtak megint mindent!Én 1320 alá esést ezért nem várok,de 1400fölé emelkedést sem!Ha 1400 fölé megy hír nélkül,akkor pedig vétel az ajánlás,mert akkor itt kurvanagy csinnadratta lesz szerintem továbbra is rövid távon is!Csak halkan mondom,hogy 21-be a két ilyen milliárdos nap után fordult le az árfolyam!De akkor máshonnan fújt lehet a szél!Figyelni kell!Ma még akinek van munkahelye hívja a főnökét,hogy jövő hétre táppénzre megy,mert beteg!Vagy aki nem szeret hazudni vegyen ki szabit,mert holnap reggel 9kor nyit a vidámpark!!
A rövid távon spekázóknak érdemes Farkasfű chartját https://ibb.co/4W3wmKz ill. Orbitalis Fibo kiterjesztéseit nézegetni!1185 Ft fölött: 123.6%: ~1293 Ft 138.2%: ~1309 Ft 150%: ~1414 Ft 161.8%: ~1468 Ft 200%: ~1642 Ft 261.8%: ~1918 Ft Aki hosszabb távra tervez, annak pedig az alábbi interjút érdemes meghallgatni: https://www.youtube.com/watch?v=nqHsr4elemk ; Dr. Sárhegyi István, a 4iG Űr és Védelmi Technológiák Zrt. vezérigazgatója betekintést nyújt az űriparban rejlő lehetőségekbe, és a vállalatcsoport ambiciózus terveibe. Egy kis érdekesség még, hogy ha Euróban vizsgálnánk a részvény árfolyamát, akkor a korábbi ATH (1182 FT) most 1400 Ft felett van amennyiben jól számoltam! Jó kereskedést Mindenkinek!
Lassan, de biztosan mennek a kifizetések, és elérkezik majd az a pont, amikor nagyon sok ember helyet fog keresni a pénzének a PMÁPból kiszállva, sok ismerős már érdeklődik, hogy mire és mibe tudná. Ez még mindig vonzó, és a pénz megtalálja a helyét.
4IG Nyrt reszvenyesek.
Moderacio alatt lesz.