Szerintem nagyon sokan eladták, vagy nagyot csökkentettek. Úgy gondolom, ha lejönne 1100-1200ra ott megint több kicsi ráugrana, ezért nem is fog lejönni addig. Én elücsörgök a papírban és várom a magasabb szinteket. Sokat voltunk 800 körül, utána 900on is időzött 1 kicsit, de most tényleg nagyon begyorsult. Ha valaki azt írogatja 1 hete, hogy 24-én 1200 felett lesz az árfolyam, hát mindenki kiröhögte volna, most meg sokan csalódottak, mert 1300 :D Normális??? 1320ft és 389milla
Érdekes a kereskedés, ekkora emelkedés után még mindig nem akar igazán korrigálni...attól tart mindenki, hogy csak kivárnak a vevők és utána megint jön a merítés! Neked külön gratulálok, megérdemelsz minden forint nyereséget! Én most csak kisebb pakkal vagyok jelen, 50K van a tarsolyban, második félévre vártam volna az indulást..! Ha lentebb megy bővítek, mert ez a két év biztosan a 4ig-ről fog szólni!Hajrá!
Én is így gondolom, főleg úgy, hogy december elején még 800ft volt. Eddig is hiányoltam a lifteztetést, de ma valószínű már lesz pár. Péntek van és azzal csak erősödik az árfolyam ha itt ragad 1300as szinteken. Lehet már hétfőn megy tovább felfelé, de ha 1-2 hónap múlva, az is jó :D A lényeg a 2000 feletti szintek, mert Jászai és a vezérek azt ígérték, hogy őszre 400milliárd feletti értékteremtés árazódik a papírba. Ez is kb. 2400as árfolyamot jelentene, mint amit több mint 1 éve mondott. Napi min: 1310ft 311milla
Szintén zenész. Én a pmáp pakkomat adtam el idő előtt, bukva ezzel pár havi kamatot, de azt már többszörösen visszahozta a papír. Én úgy kalkulálok, hogy legalább 3 évig tartom a papírt. Meglátom majd, hogy alakul, osztalékra is hajtanék. De majd kiderül.
Elég erős a markom:D, tőlem egy darabot sem csavarták ki. Kb másfél éve van meg a pakkom. Azóta gyakorlatilag semmilyen hír nem mozgatta meg a papírt. Azóta itt a fórumon is az a vélemény alakult ki, hogy “mesterségesen” tartják alacsonyan az árat. Most valszeg elérték azt a részesedés arányt, amit szerettek volna és az amerikai látogatás és események voltak a dead line. Szerintem is simán csak átárazodás van a papírban. Ez egy növekedési story. Ha valaki hisz benne akkor még mindig irdatlan olcsó. Befektetésnek vettem, van még 4 évem…csavargassák csak
4IG Nyrt reszvenyesek.
Moderacio alatt lesz.