Azt hittem nyilatkoznak a jelentés után valami pozitívat, de semmit nem mondtak. Bíztam abban is, hogy a jelentés után újra veszik a részvényeket, de eddig 1db-ot nem vettek. Sajnos ez az igazság. 7 hónapja nem veszik. Megint írtam a cégnek. Kíváncsi leszek, hogy érkezik-e valami válasz. Természetesen tudom, hogy nem fogják elmagyarázni külön nekem, hogy miért nem vesznek részvényt a felhatalmazás ellenére de legalább megpróbáltam. 820ft és 102milla
Az éves eredmény miatt a 800 nem hihetetlen sajnos. Sőt lehetünk még akár 800 alatt is. Eddig az 1Qben már 20milliárdos veszteség van a felvett EURós hiteleken és ehhez még jön, hogy fizetni kell kb.36milliárdot a Vodafonos hitel után. Tehát 1Q eddig -56milliárd. Remélem most jön majd 50milliárd a Digis eladásból, mert különben hatalmas veszteséget hoznak össze. 825ft 99milla Írjatok nekik és kérdezzétek meg, hogy miért nem vesznek saját részvényt. sajto (@) 4ig.hu -ra lehet írni Elkán Péternek Minek a felhatalmazás, ha nem veszik? Én már tavaly írtam, azóta sem válaszoltak. Befektető barát a cég. Ja, nagyon is neeem. Mintha az összes kicsivel el akarnák adatni a részvényeket. Nem nyilatkozunk semmit, csak nagy veszteségeket mutatunk ki a jelentésbe.
Törölt felhasználó2024. 03. 12. 12:51
bármennyire is hihetetlen, meg nem örülök neki, de tényleg úgy néz ki, hogy visszanyomják 800-ra, elég nagy erőkkel dolgoznak rajta
Én már többször írtam, hogy sajnos jelenleg a 4IGét nem nagyon tudják elemezni. Nagy hitel, nagy veszteség és a vezéreken kívül, nincs most olyan ember aki tudná, hogy mit tudhat majd a cég a következő 1-2 évben eredményben. Jászai nyilatkozta kb. 1 éve, hogy szándékosan nem közölnek várakozásokat. Talán majd április 30 után terítik a lapokat és üzletáganként várható bevétel-eredményt és közölnek a következő 2 évre. Ha így lenne, szerintem akkor jöhetne elemzés és célárfolyam. Jelentés után úgy gondoltam, hogy 820ig lejön a papír -Most itt van. 820ft és 58milla Az, hogy a cég miért nem veszi 7 hónapja, számomra érthetetlen. Van felhatalmazásuk és van több mint 50milliárd szabad pénzeszközük. Jászai jóval 2000 fölé teszi a cég értékét és itt 800 körül nem veszik. Hihetetlen. Ezen az árfolyamon jobb befektetés, mint más cégeket venni. Semmit nem adnak féláron :D 830on van 47edb eladó. Ilyenkor kéne a cégtől 1-2 nagyobb piaci szippantás :D
Kiadhatnának már az Edisonnal egy normális elemzést egy újabb (magasabb) célárral. Egyébként szégyen gyalázat, hogy a vezetőség tétlenül nézi, hogy a Telekom hogy húzott el mellettünk (280 --> 892), holott srv-vel elindíthatnák az emelkedést, nem kellene hozzá túl sok pénz, egy jó elemzés és egy magas célár pedig meghozná a befektetési kedvet. Ideje lenne törődni a sok csalódott befektető lelkével/érdekével is.
Itthon rengeteg cég veszi a részvényeit, de külföldi cégek is kihasználják, hogy a háborús helyzet miatt még sokan óvatoskodnak. https://index.hu/gazdasag/2024/03/11/penz-befektetes-tozsde-forint-dollar/ Április 30-án lesz sajtótájékoztató. Addig lesz valami nagyobb bejelentés is? vagy esetleg a cég vesz 1-2 nagyobb tételt a részvényeiből? vagy jön 1 komolyabb akvi? esetleg addig részben eladják az AH egyik cégét? vagy megy a dagonya tovább? Van kérdés bőven :D
4IG Nyrt reszvenyesek.
Moderacio alatt lesz.