1000%!!!és a sok ember most se jött még rá,hogy kivágta maga alatt a fát!!!észt nem lehet senkinek adni,az vagy van,vagy nincs!kutya világ lesz itt már jövőre!
Van akinek még nem esett le mi van?meg mi lesz?fél êve háború van,és gazdasági világválság van,lesz,lehet még évekig!komolyan nem értem,emberek mit néznek,a cseh2-t?meg hol élnek?a mesevilágba?durva lesz a kijozanodás sokaknak!18.000es OTP,meg társai vágyak!aki beragadt bármibe és csak milliói vannak,annak reszeltek is!aki hiteles,annak is!aki keveset keres,kevés a pénze,annak is annyi!jó reggelt!fidesz is kevés lesz ide megmentőnek,meg a fleto is,meg a zajos is!aki ezekbe bízna esetleg,az csináljon B tervet,de gyorsan!farhát kifogy a teszkoból,akkor hiába akciós!marad a marhacomb 6000ér,az lesz a pulton!akinek lesz rá pénze!10.000ft családi pótlékkal egy gyerekre,kettőre 25!
Itt nem változott semmi Madrid vagy nem Madrid van még mindig :) Bár nekem is az a véleményem, hogy valóban nem kell senki véleményével ennyire foglalkozni, írjon amit csak szeretne, de azt tényleg nem értem miért nem csinálnak maguknak egy igazán negatív fórumot ott aztán kiélhetnék magukat és minden perverz vágyaikat.... 4 IG 150 Ft az OTP 2000 Ft lesz stb.
Bíztam benne, hogy a tavalyihoz hasonló ralli lehet, 950-980 as csúccsal, de úgy néz ki ezt most máshogy gondolják. Sztem sokan megégtek tavaly, ezért ez nem fog menni. Én momentán tripláztam a pakkom hétfőn nyitóban. Most az a rész bukóban van. A többi eppenhogy kinullázza.
A tavalyi 500-600 zonabol jott 20-30%ot. Meg nagyon bemelegites elejen tarttunk. Azota kiderult, hogy a kulfoldi leanyok eredmenyesek. Megvan a Digi es most a GdP 1.5%at kitevo M&A johet. Szerintem itt nem kerdes hogy mi aterv. GG is elmondta tegnap sot elismetlik 1-2 evente hogy regios ceget epitenek. Nos nem lacafacaztak most igy 4 honap utan nekiestek, van 4 ev befejezni. Befektetokent ezt kell merlegelni hogy hova erhet be a dolog. Az arfolymot tekintve pedig ha lesz egy kis kockazat csokkenes akkor belerantanak mint tavaly… szvsz
Szvsz., hagyni kellene Madridot , írjon amit akar, csak ha senki nem válaszolna neki, akkor az "előadás, érdeklődés hiányában elmarad egy ideig, mert a közönség nem veszi a jegyeket ! "
Én arra biztattam minden ismerősöm akinek volt 4igje hogy 900 körül adni kell aztán majd jóval lejjebb visszavenni. 910-836, ez egyesek szerint nem esés. 679ről ment 910ig, egyértelmű volt hogy esni fog. Ráadásul az adás vétellel kapcsolatban megjelent cikkek sem arról írnak hogy ez milyen jó vétel.
4IG Nyrt reszvenyesek.
Moderacio alatt lesz.