Azért lássuk be, hogy Hadházy nem egyenlő a teljes ellenzékkel, és a csávó hatalmas hibaszázalékkal plankol fel minden ügyet. Úgy is írhatnám HITELTELEN. Közgazdasági és jogi értelemben is nonszensz amit ebben a 4iG-vel kapcsolatban a facebook oldalán irogat.
Madrid! Ismét felteszem a kérdést: Téged tényleg nem zavar, hogy egy olyan fórumot vágsz agyon, ahol talán mondhatom , hogy közutálatnak örvendesz. Senki nem igényli a jóslataidat, a meglátásaidat, a broki haver véleményét meg pláne nem. Ennek ellenére tele fröcsögöd a fórumot. Én tuti, hogy nem tolakodnék oda, ahol nem szívesen látnak és biztos, hogy önként távoznék onnan. Főleg, hogy még részvény tulajdonom sincs az adott topikban. Én már egyszer feltettem neked a kérdést, hogy miért csinálod, mit élvezel ebben, persze választ nem kaptam. És most tényleg ne gyere azzal, hogy mindenkit gyűlölnek, aki lefele várja, mert te is tudod, hogy nem igaz. Veled van baj, ha tetszik, ha nem!!!!
költözz Kanadába ott jogallam van ha nem tetszik amit csinálsz vagy támogatod akit a kúrmány szerint nem helyes majd befagyasztjak a szamladat vagy a franciakat ajanlom ahol dronnal követnek ha megszeged a kijarasi tilalmat
Alig több ma a 4ig forgalma mint amit tegnap csináltam otpben(vétel majd eladás összsen) , ezek után nem hiszem hogy jól számoltál. 1k-3k 4ig mennyiségnél igazad lenne de ekkora összegnél nincs.
4IG Nyrt reszvenyesek.
Moderacio alatt lesz.