Topiknyitó: betgyuri 2019. 07. 07. 22:40

NEW OPUS GLOBAL  

Létrejött az új Fórum.
Rendezés:
Hozzászólások oldalanként:
szpeti ma, 11:04
pedig a hét eleje elég jól nézett ki
szpeti ma, 11:03
sajnos ez most 252,5
kurazsi-mama
kurazsi-mama ma, 09:01
Nyitó: 265
betgyuri
betgyuri szerda, 23:00
Előzmény: #185985  Citromsargabanan
  Hát  van benne nem kevés csúsutatás.  
betgyuri
betgyuri szerda, 22:46
Előzmény: #185985  Citromsargabanan
 AI segítségével készült A hangok vagy a képi anyagok módosítottak vagy teljes mértékben generáltak.
betgyuri
betgyuri szerda, 22:00
Előzmény: #185981  KKR13
Aki hozta a Tiszát, az is fogja elvinni.  Én a  Tőzsdén pénzt akarok  keresni, és ebből kifolyólag a haza, nemzet nem fog csak úgy osztalékot, vagyont növelni. 
Emlékszem  mikor OPUS részvényesként bejutottam az akkori igazgatóhoz, akinek az irodájában volt egy sztámítógép, ahol tisztán látta épp hogy csökken a részvény árfolyama. Mivel eltelt már vagy úgy 4-5 év pontosan nem tudom visszamondani mit mondott, de hogy tojt a Hazai cégbe befektető részvényesekbe az tuti.... az ahíres 100-as szint is ezt tükrözte, vagy az OPUS-KONZUM fúzió 400 vagy 440-es szinten ? Szóval én átvágásnak érzem ezt.... A Sok sok hígítást amivel fizettek ki cégek korábbi tulajdonosait... és minő meglepetés a másik neres cég részvényeket fog kibocsátani. Nem véletlen történik semmi sem. Szóval fontos hogy legyen hazai vállalkozás, haiai tőzsdei cég, de még fontosabb, hogy  hideg fejjel fektessünk be, vagy tudjunk kiszállni. vajon az OPUS GLOBAL NYRT hogyan bárnik a befektetőkkel ? Rengeteg írás született erről, és tú pontosak., van még mit nekik tanulni. 
ÉN részvényes vagyok, eleget vártam. Igen ksizálltam, és jól tettem.  és most figyeld : Be akarok szállni de feltételekkel.  
 A hazai szemléletek nem a tőzsdére valók, mert az már a színház kategórial. 
Tudtommal OPUS részvényt vehet   éppúgy egy  konzervatív értéket képviselő befektető, mint az LMBQT támogató befektető . Én innen nézem. A Politika nem más lett mint egy marketing termék. Higgy a tapasztalatodnak, a hitednek.  Jó éjt. 
KKR13
KKR13 szerda, 21:07
Előzmény: #185980  buxmester

Igaza van, de amíg BlackRock, Vanguard, Fidelity, JPMorgan és hasonlók mögé vannak bújtatva az igazán gazdagok vagy legalább is felhalmozott vagyonok - háborúk, krízisek, kormányok - irányítói, addig mindig lehet hülyítené, akár baloldali faszságokkal is az embereket. Például a szokásos egyenlőség mantrával, amikor a lusta és a szorgalmas, a tehetséges és a tehetségtelen, az okos és a buta, az önző és az önzetlen embert egybe kovácsolnák, azaz indulhat kicsiben a liberalizmus fedő alatt az egymáson való élősködés, de a fedőt ezek gazdái tartják kézben. 
Egy hazaszerető, vallásos, családos ember sokkal kevésbé egoista, nem az egyéni irigységből, önzőségből, mohóságból táplálkozik, mert olyan dolgokért is képes áldozatot hozni, ami nem feltétlenül egy az egyben közvetlenül és gyorsan kifizetendő számára. Egy szemérmes, rendet betartó emberen mindig a libsik élősködnek. A libsiket legjobban az arroganciájuk leplezi le.
KKR13
KKR13 szerda, 20:55
Előzmény: #185976  FTZS
Köszönöm az objektív figyelmet.
KKR13
KKR13 szerda, 20:52

Azt figyelitek, hogy mennyi globál droid van itt figyelő állásban (micsoda besúgó rendszer lesz ismét kiépítve, ezek mindig ugyanúgy "játszanak", de legjobban más farkával szeretik veretni a csalánt, a kis élősködők).
Ahogy megjelenik ezekről a csicskákról valami negatív kontextus, pár másodperc után már jönnek a mínuszok :)
A vagyonadón kívül azt nézzétek meg, hogy a kliantúrának hogy építik ki az adócsalási lehetőségeket.
Amennyiben a KATA rendszerében egy valós kis vállalkozó átlag havi pár százezer forint bevételt generál (mondjuk 300-500 ezer), úgy fog mondjuk 20-30 % közterhet viselni (ez korrekt), míg aki már ennek a dupláját vagy többszörösét "termeli" a 6-15 %-os sávba (sok köztük nem is vállalkozó, csak beszámláz a foglalkoztató csoportba), ami színtiszta adócsalás egy alkalmazotthoz képest (annak kárára).
Ez milyen (progresszív) rendszer és ezek szeretnék a rendesen bejelentett középosztályt majd több kulcsos adón keresztül jobban megnyúzni, meg a globál cégek kezében lévő engergia iparon keresztül lehúzni (a kamu szegények = adóalap eltüntetők vagy színlelt vállalkozók vagy csak nihilisták dotációját is fizetheti a becsületesen bejelentett alkalmazott a nagyobb adójával).
Aztán majd jönnek a nagyobb falatok, a több évtizedre globál tőke holdingoknak kijátszott nyugdíj megtakarítások, egészségbiztosítások, nyugdíj korhatár emelések, stb.
A legszebb az, hogy a népnyúzók korábbi hozadéka - Fidesz előtt a társadalom jelentős része a munkára rakodó hatalmas adó/TB terhek miatt szürke, fekete gazdaságban operált, színlelt vállalkozásokon keresztül tüntette el a valós adó/TB alapot, nyugton fusizott, stb. - miatt fellépő alacsony nyugdíjakat is a becsületesektől elvont forrásokkal dotálják. 
Azt mondja a gyarmatosítók által kitartott új báb miniszter, hogy nem hatékony a magyar, miközben olyan gyárakban dolgoznak, ahol centire minden meg van komponálva vagy bőven 8 órát meghaladó módon nyomják az ipart a rendes vállalkozók (nem az irodista romkocsma forradalmár másokat lefölöző jóléti zsűri brigádokról van szó).
Lehet, hogy a kínaihoz képest van elmaradás, de a nyugathoz képest egész biztos nem, ezért is települtek át ide. 
Évekig beszéltem róla, most nagyon úgy tűnik, hogy bekövetkezik, eddig volt osztogató kormányunk, most jönnek a megbízott fosztogatók. 
Az IMF már okoskodik, készítik elő az újabb privatizációs ürügyeket, a piaci liberalizációba csomagolt erőfölényben lévő monopol lefölözést.
A lényeg a (pénz)függősében lévő társadalom.
buxmester
buxmester szerda, 20:20
Előzmény: #185976  FTZS
betgyuri
betgyuri szerda, 20:18
Előzmény: #185975  KKR13
 A Jóisten mindannyiunk felett, Magyarország mindenek előtt!   
Magyar Péter bukni fog,  Az ország lakossága jobban akart élni. A Fidesz szavazótábora akkora , hogy 2,5 millió szavazó most kevés volt, 2022-ben 2/3 többséget hozott. Most vol időközi választás, és a Fidesz nyert, nem a Tisza. A gazdasági adatok romlanak.... Nem lesz itt Tisza 2030-ig. Én bízom abban, hogy lesz még ismét Fidesz.  Természetesen a NER-nek is át kell alakulni. Gondolok itt arra, hogy maga az OPUS mennyi mindenen keresztül ment  harcolni mindig, feladni soha. Bocsánat hogy a Fradi szlengjét használom, de nekem nagyon tetszik, s úgy érzem ide való. Azt látom, hogy bár nyugathoz akarunk tartozni, de továbbra is fontos lesz Anya, Apa, Testvér , a család, Fontos lesz a Tisztelet, A Becsület, mert az ad tartást, Mikor fiatalok szólalnak fel, hogy elég volt a csúnya beszédből, nem kéne annyit telefonálni, mert létezik emberi kapcsolat, akkor azt gondolom, hogy nincsen minden veszve. Lesznek Magyar vállalatok, Magyar vállalkozók. Igény volt van, és lesz rá. De igen a NER-nek építkeznie kell. Azért megérne egy alapos kutatást, hogy az Európai Unió tagállamaiban lévő hazai nemzeti tőkésosztály hogyan viszonyul az oktatáshoz, egészségügyhöz..stb.   Én zárásképp azt kívánom neked, hogy ne add fel, mert a remény hal meg utoljára. A haza mindenek elött és nem a Fidesz vagy a Tisza :)     Jó éjt !  +++++++ 
betgyuri
betgyuri szerda, 20:03
Saját véleményem a ma kereskedésről :   
Szép indulás délelőtt:Reggel még minden a nagykönyv szerint indult, szépen jöttek a kötések, 10 óra után átment egy 9 ezres pakk 275-ön, sőt 276-ig (+3%) is felhúzták a papírt. Aki ekkor nézett rá, azt hihette, megvan az áttörés.
Dél fele  jött a valóság:Aztán kijött a Vitézy-féle hír a közbeszerzésekről. Nem kellett sok idő a piacnak: 13:14 körül hirtelen elpárolgott a vételi oldal, és pár perc alatt leverték az árat 270-ről 263-ra.
Majd a zárás : Délutánra teljesen eltűnt az a lendület, ami délelőtt megvolt. A záró szakaszban 261,5 forinton adták oda a pakkot (-2,4%). A délelőtti zöldet az eladók simán felhasználták arra, hogy jobb áron dobják ki a részvényt.
Nem kárörvendésből mondom, de a tőzsde ilyen: nem vágyakból kereskedünk, hanem abból, amit a könyv mutat. 
úgy gondolom hogy a mai nap pontosan megmutatta, hogy a 270 feletti szinteken azonnal megjelentek a kemény eladók, a hírekre pedig nagyon érzékenyen reagál a piac.
Jocek szerda, 20:01
FTZS szerda, 19:24
Előzmény: #185975  KKR13
...hát olyan hévvel írtál,  hogy előszer azt hittem dupla C vitamint szedtél reggel. De ahogy másodszorra is elolvastam, nagyon sok igazság van benne. De ahogy szoktak mondani: nem minden fehér vagy fekete.
KKR13
KKR13 szerda, 19:06
Előzmény: #185971  betgyuri

A globalista elit és helytartói mindent megtesznek, hogy még egyszer ne legyen kikukucskálás.
Magyarország idegen megszállás alatt van, a kormány és a globalista seggnyalók (pld-ul "sztár közgazdászok" = szabadkőmes csicskák) és az erre kódolt ifjúság sajnos el is dönti hazánk sorsát, szerintem a XXII. századra max. skanzen tartomány leszünk.
Szép próbálkozás volt, Viktor történelmi bátorságról tett tanú bizonyságot, nem hiszem, hogy lesz még a magyarság történelmében újabb olyan fejezet, amikor ilyen szuverenista vezetőnk lenne.
Végleg bedaráltak minket a hazaáruló, kollaboráns önző szarháziak, igazából csak meg kellett várniuk azt a technológiai fejlettséget, amikor ilyen szinte manipulálhatóvá, befolyásolható válik a társadalom, a sok globál droid már ki sem lát a fejéből, s megy előre a lenini úton.
Természetesen ezt nem hazánkban kezdték és nem most, ide csak mostanra "ért be" a hatása.
Az EURÓ bevezetése is azért kell, hogy végképp elköteleződjünk és a közös adósságspirálban szabadon rángathatóak legyünk. 
A gyarmatosító háborúhoz is kell a pénz, illetve a válságok teremtik meg a lehetőséget a krízis gyártóknak a központosításhoz, a totalitárius hatalom építéséhez.
Amikor nyálas hazugsággal azt akarják elhitetni, hogy az EU = Európával, miközben az csak egy gyarmattartó föderális fedő szervezet, melynek végső strukturális célja a globális irányítás, akkor nincs miről beszélni.
A kivéreztetéssel, az Európában szinte egyedülálló vagyonadóval (szerintem mi vagyunk most a teszt játékos is) tönkre teszik a magyar tőkés réteget és az erőfölényben lévő globál cégeket hozzák mindenhol helyzetbe, azok terheit csökkentik.
A magyarok max. alvállalkozó csicskák lehetnek alamizsnáért, a hasznot a nyugati szarháziak fölözik majd le szokás szerint szép csendben "természetesen".
A globál droid birka hol tud irigykedni egy E.ON-ra, Strabagra, Swietelskyre, Erstére, KH-ra, Shellre, Lidlre, Aldira, Boschra, fingjuk nincs, hogy kik a valós tulajdonosok, nincs megtestesítve az irigységi célpont, sem a valós vagyon. Még szóba sem kerülnek, meg amúgy is makulátlan jóságos szervezetek azok, a globál csicskák mindig csak a magyarokat pécézhetik ki.
Meg kell nézni, hogy a kezükben van szinte minden tömegtájékoztatási eszköz, leuralják a legnépszerűbb elektronikus csatornákat (gondoljatok bele mi pénz kell ehhez), saját szervezeteket hoznak létre tonna számra, amelyeket aztán úgy reprezentálnak, mintha a végtelen igazság és tudás birtokában lennének.
Ezekbe pedig osztják az észt és az álszent hazugságokat, manipulálnak ezerrel (pld-ul: árrés stop kivezetése, szegény multik 30 %-os költséggel dolgoznak :)))
Jönnek a nagy racionális - piaci alapú (amely piac szinte egészét kezükben tartják) - rizsával, amelyben a becsületes ember csak vergődik, az erőfölényben lévők és a csalók pedig majd lubickolnak.
Ahogy mondtam, nyugaton az életszínvonal esésével együtt elindul a baloldali mantra, hogy a társadalom széles rétegei a kamu egyenlőségben egymáshoz közelségbe kerülve lejjebb lévő igény szinten éljék tovább az életüket. Amúgy is teljesen mindegy, hogy minek van címkézve a rendszer (kapitalizmustól a kommunizmusig bezárva), a lényeg, hogy kinek a kezében összpontosul a hatalom, az irányítás, mert az erőforrások feletti diszponálás ugyanúgy rendelkezésre áll (világ pénzurai), csak más a retorika.
Ez az oldal is már rég átkerült a globalisták kezelésébe, annyira független, objektív, mint Pfizer Leyen a családi kötelmektől.
bitte
bitte szerda, 17:16

17:05:22
261,5 Ft 1.247 db
twist szerda, 15:12
Előzmény: #185971  betgyuri
Szép törlés, ideje volt már neki. 
OFB szerda, 13:26
Törölt hozzászólás
betgyuri
betgyuri szerda, 12:25
Előzmény: #185970  tschi-
Vitézy egy áruló Fog még könyörögni Mészárosnak, hogy segítsen. A Kormánynak nincsen pénze. Az EU meg nem elő, hanem utófinanszíroz. Remélem 5x áron fogja majd elvállalni a Dávidnak. Mert ugye a kabát nagyon nagy . 

betgyuri
betgyuri szerda, 11:50
   https://www.portfolio.hu/gazdasag/20261007/brutalisan-korbebastyazta-a-vagyonadot-a-tisza-kormany-867848   Fajcsák Gábor / RSM értékelése alapján rávilágít arra, hogy a 32 oldalas törvénytervezet jóval szigorúbb, mint a korábbi elképzelések: a Pénzügyminisztérium szinte minden klasszikus kibúvót (külföldi cégbe rejtés, trust/alapítvány, kiskorú gyermekre íratás, visszadátumozott ajándékozás) igyekszik elvágni.  
Ami szerintem most pozitív lehet :  hogy az  Osztalék (Kifejezetten pozitív hatás): A nagytulajdonosoknak (akik milliárdos vagyontömeget birtokolnak a holding felett) likvid készpénzre van szükségük a vagyonadó megfizetéséhez. 
Mivel a cégcsoport leányvállalatainak felértékelése miatt súlyos tíz- vagy százmilliókat kell befizetniük, erős kényszer alatt lesznek, hogy az OPUS-ból magasabb osztalékot szavazzanak meg. Ebből a kisrészvényes közvetlenül részesül.   
Tessék végre fizetni. :) Mármint jó osztalékot az OPUS részvényesknek 
betgyuri
betgyuri szerda, 11:24
 274,50 HUF
betgyuri
betgyuri szerda, 11:23
még egy gondolat :  Nagyon remélem, hogy ez a szemlélet, ami most hatalmon van, megbukik. Hadd idézzem fel Zsiday Viktor szavait :  Magyar Péter feladata az, hogy megbukjon. Az OPUS túl kell, hogy éllje, most nagyon komolyan támadás alatt van. Ha jól emlékszem Mészáros mondta, hogy lehetséges valami külföldi vásárlás, igaz végig a Mészáros csoportot említette :)   A Mostani bejelentések egyike sem szolgálja a költségvetést, nem szolgálja a családokat, munkahelyeket, és még hosszan sorolhatnám.... de van Kékfény és Mozi. Egyre többen jönnek rá arra, hogy az év legnagyobb átvágása történt meg. Nagy nagy kérdés persze, hogy Mészáros mit fog tenni az OPUS Global Nyrt-vel. Keresem a potenciális lehetőséget, amit szerintem megtaláltam. 
betgyuri
betgyuri szerda, 11:14
Előzmény: #185965  Potato
Abszólút jogos, ne csak a lejtőt fessük az égre, mikor épp zöldül a könyv és mocorog a papír! 
Végre látni vevőket is, nemcsak azt a döglött, forgalom nélküli lecsorgást.Ha tényleg fordulat van és nemcsak egy gyors napon belüli fellángolás, akkor most a következő lépcsőket kell nézni:

268–272 körül: Itt van az első komolyabb léc. Ha ezt határozottan átviszik a vevők és nem engedik vissza, akkor van miről beszélni.
Támasszák meg a könyvet: Az a lényeg, hogy ne csak felkapják pár ezer darabbal, hanem álljanak be a vételi falak mögé támasznak, ha jönnek az eladók.
285–300-as sáv: Ha megvan a bázis, ez a következő megálló, itt már komolyabb forgalom kell, hogy áttörje.
Senki sem a mínuszoknak drukkol, mindenkinek a zöld pozíció a jó. Tartsanak ki a vevők, legyen forgalom, és hajrá, menjen csak feljebb     r: 271   ( 11.14 )   . 
Potato szerda, 10:59
Előzmény: #185954  betgyuri
Én alapvetően kedvelem a postjaidat, de ez most olyan szinten volt irreleváns, szubjektív puffogtatás, miközben a papír elindult felfelé... ezt most én is manipulációnak gondolom, illetve nagyon "bátor"/meggondolatlan dolognak tartom milliárdosok fejével gondolkodni.
#legyetekbátorak #akkorsemadokel
Inkább az emelkedő trendről írj :) azt megköszönném. 
betgyuri
betgyuri szerda, 10:40
274,00 HUF
Menny.Vétel
799271,0
17 096270,0
1000268,5
2000268,0
1400266,5
1000265,5
1540265,0
1000264,5
3000263,5
4000263,0
EladásMenny.
275,0174
276,0876
276,51000
277,0363
277,51000
278,05069
278,51357
279,06550
280,010 165
281,02000
bitte
bitte szerda, 09:55

a Duna vízállása is padlón, hasonlatosan opuszka árfolyamához. a Tiszára sem lehet már azt mondani, hogy árad... elkeserítő a helyzet.
Budapest vízmérce
Időpont Vízállás (cm) Vízhozam (m3/s) Vízhő a felszín közelében (C°) Vízhő a mederfenék közelében (C°)
2026.10.07. 07:00 0 670
16,3
Szolnok vízmérce
Időpont Vízállás (cm) Vízhozam (m3/s) Vízhő a felszín közelében (C°) Vízhő a mederfenék közelében (C°)
2026.10.07. 09:00 -334 -

betgyuri
betgyuri szerda, 09:41
269,50 HUF
Menny.Vétel
540265,0
200264,0
2500263,5
5000263,0
2000262,5
1149262,0
1100261,5
3450261,0
4009260,0
1000259,5
EladásMenny.
269,51403
270,039
270,5810
271,02195
271,51800
272,02778
273,01000
274,52000
275,010 782
276,0314
hully-gully
hully-gully szerda, 09:26
Előzmény: #185957  betgyuri
Olyan szépen másold be a könyvet , mint 09:21-kor. Hátha veszek még. 

Topik gazda

betgyuri
betgyuri
3 5 5

aktív fórumozók

friss hírek További hírek