Ha igaz a cegertek ami alapjan a multban vettek ezt a csodat, akkor en bevarnam a nagy koppott es kiraknam a kosarkamat. Nem fogjak olcson adni a boruket szerintem. A kisreszvenyesek reakcioja pedig nyilvanvalo lesz holnap reggel.
Véleményem szerint, aki nyitóban , piacin eladja, az a napi minimumon fogja adni. Főleg, ha sok száz ezres eladok pedobják piacin. Szerintem a magas forgalom miatt a cég most jóval több darabbal fogja védeni SRV vel. Nem mondom, hogy nem zár minuszban. Sőt biztos abban zár, de reggel a bolondok órájában inkább porszívozni fognak a pánikolóktól. Én biztosan nem adom el 30 % minusz nyitóban, vagy ilyesmi áron, akkor inkább varok még 9 évet..
Az elvetemülteken kívül mindenki tudta, hogy megy a mostani garnitúra. A fidesz is. Mégis vették a papírt sokan, mert akciózta a para. A pénzt mindenki szereti, az Opus meg termeli. Felejtsd már el ezt a példa statuálást, nem ezzel a céggel fog foglalkozni, nem tőzsdei céggel. Egy kis közgáz ismeret nem hátrány.
gondolom benne vagy és magadat akarod bíztatni? nem bántásként, de próbáld meg még egyszer végiggondolni, józan paraszti ésszel. Ha csak azt nézzük, hogy MP-nek valahol tényleg példát kell statuálnia, szerinted melyik cég és melyik ember lesz az? Szerintem Orbánon nem áll bosszút, de Mészároson..
Még írjad a f@szságokat vazze! Végre ledobja a kormány közeli zubbonyt a papír, így lesznek valós alapkezelői vásárlások és követések! A cég ugyanúgy működni fog, tele van pénztermelő divízióval! Simán benne van, hogy a nyitós hisztéria után vissza jön, akár még zöldbe is!
Mivel a Messiás bosszút forral, és bosszút esküdött az OPUSnak reszeltek. Ez a véleményem. Aki tud menekülni fog erreől a hajórol.... a vezetőség impotens ahhoz, hogy építeni tudná ezt .. A hírtv.ben már bcsuznak, Orbán már gratulált Péternek. Én búcsuzom, holnap exit . Át kell gondolnom egyáltalán hol vegyem vissza,,, sokáig tartottam 100 környékét már nem akarom újra megélni !
A miniszterelnök telefonon hívta a Tisza elnökét. Ezt Magyar Péter jelentette be a Facebookon. Az imént Orbán Viktor miniszterelnök úr telefonon gratulált a győzelmünkhöz - írta Magyar Péter a Facebookon.
Ábrahám Róbert írása ( Amivel abszolút egyetértek ) : Ha így marad, akkor bizony tudomásul kell venni, hogy az ország többsége Patkány Királyt akart. És ezt épp olyan méltósággal, és békésen kell megtenni, ahogy mi is elvártuk volna azt ellenkező esetben. Most azok fognak hatalmat kapni, akik hatalom nélkül is hatalmaskodtak a nemzet felett. Egy biztos, nem csak Magyarország, de vele együtt Európa is elbukott. A sátánisták ideje következik. Negatív korrekcióra számítok az OPUST illetően, így a Tisza győzelme esetén az OPUS részvényem mind eladom.. és újra értékelem mennyit ér az OPUS az Állami hátszél és Állami megrendelések nélkül .
Minden komoly részvény árfolyama 4-5%-öt ugrott, még a 4ig is. Ez a Szutyok meg lent van a béka segge alatt, s talán örökre ott is marad. Hiába itt minden, 598-as elemzői célár, 750 Ft körüli BVPS, valakiknek az az érdekük, hogy 450 alatt tartsák, ott kereskedjenek vele, mert mindig van akiknél elszakadt a cérna, vagy 100 Ft-ért vették.
A rendszerváltókat legjobban jellemző tulajdonságokat úgy látom sokan mások is észrevették (nagyon jó hozzászólások vannak az alább linkelt részen), igaz ezeket az élősködő - jelenleg Tisza körül csoportosuló tetveket - hívtam az Orbánék előtt "minimál TB-seknek" https://www.facebook.com/photo?fbid=1555117499954697&set=a.446407267492398&locale=hu_HU Persze ezek a "minimál TB-sek" nagy számban fordulnak elő a tőzsde spekulánsok között. Jellemzőik, hogy szarrá adóztatják a becsületes embereket (élősködnek rajtuk), természetesen találknak valami ürügyet rá (az előzőekre fogják) és előszeretettel kiárusítják, eladósítják hazánkat (már a NER sajtó előtt rég említettem a baráti körömnek, hogy a stratégiai, energetikai cégek privatizációjával kezdik, hogy még véletlenül se legyen esély önállóságra), igazi idegenlelkű, elkényeztetett élősködő banda, akik kellően jól tudnak mártirkodni. Az igazi nagy főnökeinek az EUR bevezetés is azért kell, hogy később megszüntessék a jegybankokat, majd az állami költségvetéseket, szépen bedarálva az országokat. Sajnos ez a globalista elit kinevelt magának egy nemzedéket, amely kihalás közepette szépen szétzúz minden korábbi értéket maga körül, a legnagyobb kohéziójuk az irigység, önzőség, kellő képmutatással és álszentséggel megspékelve. Orbánék legnagyobb hibája, hogy nem cseréltük el ezeket mondjuk filippinókra, mert azok legalább hozzátesznek valamit az élethez és nem az élősködés motiválja az életüket. Főként a tisza szektának egy szaros, drogos, hazaáruló atlantista csicska kell az ország élére, mert az jó végrehajtója lesz a globális játékok további műveletéhez az egész térségünkben. Trumpékat is hamarosan benyelik, aztán jön majd az élősködő nyugat életben maradásért vívott nagy háború, de ott nem lesz köszönet, viszont a végjátékban megmentőként majd előbújhatnak a nagy messiások (Petike ott max. cseléd kategória lehet) globális irányítási szándékokkal.
NEW OPUS GLOBAL