Sokat gondolkoztam azon, feltegyem-e ide az egyszerűsített Opus chartomat, mert állandóan csak a dislikeolás megy mindenütt mindenért, de ha már ennyit beszéltünk a papírról az elmúlt percekben, csak megosztom: https://keptarhely.eu/download.php?file=20260325v01zn33ch.jpeg RSI padlón, árfolyam alsó trendvonalnál, innen normál esetben jöhetne egy fe...
ezt a kérdést az ersteseknek tedd fel De gondold végig: ha látják, mi a hosszú távú trend a papírban - csökkenés -, akkor minek szívatná magát azzal, hogy long certiket is kínál? Amikor 2 éve volt a 100-as szintről rally, akkor persze volt long certije.
Persze mert ők hozták létre a lovat.. Kérdem én: Miért nem hoz létre másik bank certiket? Miért nem hozhatnak létre certiket ? Én nem tudom... De azt sem értem, ebben az esetben miért csak Long certi van? Miért nincs short certi? Azt ne mond nekem, hogy nem tudják irányítani a megfelelő irányba az árfolyamot.
Ebben igazad van. Lassan 9 éve ülök benne. Igaz -minden választást követően esett.. Bár előtte és napján felhúzták.. 2018-ban volt aznap a 810 úgy emlékszem. ( előtte a pumpálásban 805 novemberben)
Már 5-6 éve Moszkva mondja meg, mit csináljunk - azóta, amikor először kellett OV-nak kimenni, majd hazajött és 180 fokos fordulatot vett minden. De ez egy másik történet.
Van benne valami. Mindig megkérdeztem őket az árfolyam emelkedéskor, hogy mit szólnak hozz. Mindig azt válaszolták , hogy túlértékelt.. Akkor jót nevettem és vettem még hozzá. Mostani helyzetben nem vagyok biztos semmiben, de az árfolyam szerintem alul van értékelve. Ez nem jelent semilyen tanácsot---... Viszont a fitaloknál ez Tiszás túlfűtöttség nehogy elmossa az egész Országot.. Régen Moszka most meg Brüsszel akarja meghatározni, hogy ki mit tehet.. Csömörből - vödörbe kerülhetünk. Ezt talán nem nagyon értik csak talán 55 év felttiek..
Nem védem ezt a piszok erst*t, mert nem, mert sok veszteséget okoztak nekem is, de azt látni kell, hogy ők csak meglovagolják és a végletek kihasználják azt, ami az Opusban folyik évek óta.
Módszeresen megy évek óta a kisbefektetők hülyére vétele a kezdeti felpumpálás után - úgy, hogy még a Konzum is bele lett intergrálva!!! Mindkét választás után fogadkozott mindenki, hogy átverték, becsapták, stb, többet nem szavaz rájuk. Tessék visszanézni a grafikont, hogyan reagált a 8/3-os választási eredményekre az Opus az elmúlt 8 évben: https://invst.ly/1gc0mg
NEW OPUS GLOBAL