A mai záró számít az ajánlatnál: A fix ügylet 01.30 elöző záróár 01.29. Ezért az ajánlatod leadásakor nemtudod még mi a max. ár amit elfogadhatnak. Persze az csak egyébként is jelképes mert esélytelen annak megközelítése elfogadásnál.
A Részvényeladási Szándéknyilatkozatok, a fentiek figyelembevételével, az alábbi csatornákon
juttathatók el az Equilor részére:
Személyesen
Személyesen az Equilor Befektetési Zrt. ügyfélszolgálatán (cím: 1026 Budapest, Pasaréti út 122-124.
Mozium Irodaház) kerülhet sor, 2026. január 29-én 9:00 és 16:00 óra között. Természetes személy
Részvényesek teljes bizonyító erejű magánokiratban, jogi személyiséggel rendelkező Részvényesek
cégszerűen aláírt okiratban tehetik meg Részvényeladási Szándéknyilatkozatukat.
Elektronikus úton
2026. január 29-én 9:00 és 16:00 óra között a Részvényeladási Szándéknyilatkozat e-mail útján történő
benyújtására van lehetőség az alábbi feltételekkel:
▪ Természetes személy Részvényesek a Részvényeladási Szándéknyilatkozatot a Digitális
Állampolgár (DÁP) mobilalkalmazás digitális aláírás funkciójával elektronikusan hitelesített PDF
formátumban, vagy az elektronikus ügyintézés és a bizalmi szolgáltatások általános szabályairól
2015. évi CCXXII. törvényben meghatározott minősített elektronikus aláírással és
időbélyegzővel ellátott PDF formátumban jogosultak az Equilor Befektetési Zrt. részére, az
ajanlat@equilor.hu email címre megküldeni.
▪ Jogi személy Részvényesek a Részvényeladási Szándéknyilatkozatot cégszerűen aláírva, az
elektronikus ügyintézés és a bizalmi szolgáltatások általános szabályairól 2015. évi CCXXII.
törvényben meghatározott minősített elektronikus aláírással és időbélyegzővel ellátott PDF
formátumban jogosultak az Equilor Befektetési Zrt. részére, az ajanlat@equilor.hu e-mail címre
megküldeni.
Minek a fiók...el kell olvasni a tájékoztatót. Aztán telo vagy/és email a brókerednek vagy/és ügyfélszolgálatnak. Utóbbinak írtam és másodszorra konkrétan azt válaszolták , hogy ha az ajánlatomat elfogadják, akkor a brókeremet hívjam vagy őket. Előbbit ma hívtam és mondta, hogy ha ok a szitu, akkor pénteken kb.9-kor már hívhatom a megbízás teljesítése miatt.
NEW OPUS GLOBAL