Mikor mondtam, hogy nincs papírom? Segítek, a múlt héten. Mikor mondtam, hogy van? Nem mondtam ilyet! :) Ha nem megy a szöveg értelmezése, akkor szólj nyugodtan! Annyit mondtam hogy: "Bármikor vehetek belőle, talán már vettem is..." Na most van, vagy nincs? Az ezüst topikban rendszeresen tettem fel és követtem az árfolyamot, pedig sosem volt belőle! Megkértek rá és ennyi! Itt is megkértek rá, de ide nem érdemes, ezért csak ritkábban teszem fel. Amúgy nem értem, hogy mi közöd lenne, az én potfóliómhoz! Én senkitől nem kérdezem meg, hogy van, vagy nincs neki és úgy teszem fel az elemzést! Egyszerűen nem érdekel és nem is számít, közöm sincs hozzá! Ha látom a tanácstalanságot, pánikot egy topikban, akkor felteszem, vagy elmondom a véleményem a ta szerint. Persze utána messziről látszik egyből, hogy ki áll a másik oldalon! 🤣🤣
Most akkor van vagy nincs. Amikor lefelé tart akkor jössz azzal hogy neked nincs. Mikor éppen éledezik akkor jön hogy időközben lett belőle. Már csak egy kérdésem van. Nagymama, neked miért olyan nagy a füled?
Szerintem ez a leszúrás 572-re (egy pillanatra 560-ra) teljesen tudatos lépés volt, hogy a rövid távú spekulánsokat lerázzák egy viszonylag hosszú sávoztatás végén. Ez már azt jelezheti, hogy a 600 (valójában 605 volt a lokális maximum) fölé való tartós kitörés közel van, szerintem másfél-két héten belül. Eddig a 600 közvetlen környezete erős ellenállásnak számított, szerintem ezt ki fogják használni néhány kereskedési napon át (több, mint 2); hogy még tudjanak közepes mennyiséget venni. Látszott is, hogy 80 000 eladó volt 595-ön, szerintem még 3-4-szer ennyi elő fog kerülni a következő napokban, mielőtt áttörnénk a 600-at. Ez csak tipp, de ha már holnap áttörnénk a 600-at, annak én is jobban örülnék személy szerint.
NEW OPUS GLOBAL