A főnök megmondta! „Hosszútávú jövőképünk megosztásával arra törekszünk, hogy
bemutassuk elhivatottságunkat a Csoport fenntartható növekedése
mellett, mert hisszük, hogy az OPUS-sztori még csak most kezdődik.” Ez lebegjen a szemetek előtt 😊
igen, azért is írtam, akik most kárognak, hogy miért csak ennyi az oszti, ha nem lenne, akkor most azon kárognának, hogy miért nincs... vissza lehet nézni mennyi vita, várakozás volt itt lesz-e, nem lesz-e. lett legalább...
Eddig mindenki azon károgott hogy nem lesz osztalék,most hogy kiderült hogy lesz most meg az a baj hogy miért csak ennyi.Igaz hogy senki nem tudja hogy mennyi lesz,de már most kevés!
köszi az infót! akkor gondolom majd a közgyűlés dönt a megfeleltetési napról. de legalább van oszti, még ha nem is sok... anno persze ment a vita lesz-e, nem lesz-e, de legalább lett vmi...
lennének elvárásaim, azt hittem ilyen jelentés után meglesz a 420 felett minimum, de 400 körül sza.akodunk ehelyett... azért is írtam jelenleg(!) örülnék annak is, ha 410 fölé megy, tartósan!
Nyugalom! Egy héten belül az Opus is megfog indulni.
Törölt felhasználó2024. 04. 04. 09:43
R401
Törölt felhasználó2024. 04. 04. 09:37
igen... az OPUS kijön egy nagyon komoly és impresszív jelentéssel, illetve egy elég jól kinéző javadalmazási politikával, erre mi történik? az APP felkap magára 10%-ot, az OPUS meg pontosan ott totyorog mint a jelentés előtt... csak ismételni tudom magam: elképesztő
NEW OPUS GLOBAL