ez a sütőtökös rakottas nem lett annyira jó, mint gondoltam :) először is a zöldséglé sem vette el eléggé az édességét, amiben pároltam, ez után még szalonnán is megfuttattam, de mégis maradt édeskés íze jobb lesz legközelebb a rakott karfiol, vagy brokkoli vagy akár cukkini, padlizsán, mint a sütőtök a sütőtök marad majd tejszínes édes krémnek legközelebb szóval elég kudarcos lett, még jó, hogy a kicsinek spatulával elválasztottam két nagy kockányit, arra nem tettem sütőtököt, csak sajtot és sós görög joghurtot, vidáman megette és kuncogott, hogy nem kellett ma sem hánynia:)
nem egy életbiztosítás, de mindenképp jobb, mint a dm érdekes volt a mai nap, beálltam legmagasabban 43.2-re venni , és álltam lejjebb is, hátha megint jön a "40-es bulis" adni, de meglepetés lett a vége :) nem bánnék holnap egy 13-as meglepetést a nord-tól :)
...vettem ilyen 4ig-t 833 on.nem tul sokat, meg opust. s otp-t.néztem én is ezt az epdu...meg az őrmester de az elobbiek mellett dontottem....pedig vehettem volna az utobbiakat is.
na, végre egy "szép papír, jó papír " :) ma délelőtt kaptam 43.2-n 1200 darabot, és kiment 50-en 14: 48: 53-kor kár, hogy keveset vettem :) de így is jó
és nem 40 gramm sajt, hanem normális 20 deka :) és több fokhagyma, sok petrezselyem , szóval kb mindent változtatok, de az alapötlet nagyon jó, sütőtök sósan hússal
leves