stayerke, nem vagy egyedül vettem először 10400-on otp-t, aztán 10250-en és megint nincs pénzem venni, illetve a "tabu" pénzem maradt a deltából tudtam eladni 34-es vételt 36-on és 36.5-ön otp-m szép sor lett: 10250, 10400, 10550 és utána már nem is érdekes , olyan reménytelen újra
várlak vissza az otp topik is jó lett, amit csináltál, és a fotóid --a privátok --- mindig jó színt hoztak a tőzsdechatre például eszembe jutott most a csodálatos őzlábgombaszedésed a fotókkal
Meguntsm, és semmi hasznát nem látom az egésznek, csak az alázást, csesztetést. Van sok más ember, akit olvashatnak, úgy sem kívánja senki. Kérlek ne erőltesd. Jobb így mindenkinek. Üdv
ma csináltam eladásokat és egy vételt eladtam a 2672-es mol-t, eladtam a 391-es tkom-ot, eladtam a 10740-es otp-t, ez utóbbit jutalék-minuszban és visszavettem otp-t 10550-en maradt sok szabad pénzem
Arra tippelek, hogy konyha kell nekik, ami van a csajnak. Tavaly talán volt hasonló csak süteménnyel az nem kellett senkinek sem.Pesten talán mindent is el lehet adni.
na most ez egy "zöldséges kaja " egyencsomag, abba bele sem gondolok, hogy mennyi lenne egy "bélszínegyencsomag" amiből aztán süthetsz a lényeg, hogy ma a penny-ben vettem 599/kiló édesburgonyát, 289/ kiló sárgarépát, 699/500 gramm fokhagymát, kb 15 fej, vollkornbrot teljes kiőrlésű kenyeret 500 gramm/399-ért, egy csomag ebből a finom kis feketés lapos kenyérből egy hétre elég nekem, ételízesítőt fél kiló /799, ez kb 70 tyúkkockát helyettesít,299/liter uht biotejet tehát egyre inkább a penny-ben fogok vásárolni, hiába nem túl elegáns üzlet
gyerekek, nézem ezt a "cápák között" műsort az rtl-en, ma egy kiscsaj nyert befektetőt, egyszerűen nem is értem, mire a lényege, hogy kb 2500 forintért kivisz a futár neked alapanyagokat, a bemutatócsomagban volt 1 db padlizsán, 1 db limecitrom, 1 db kicsi gyömbér, és már nem emlékszem, még mi, tehát ezeket kiviszi a futár, aztán nekiállsz megfőzni, és ha több kell valamiből, akkor még lemászol a boltba érte de ki az a hülye, aki megrendel egy egyencsomagot és abból főz? nem értem ráterhelődik a csomagösszekészítés díja, a futár díja, meg mit tudom én még mi és akkor még mindig csak alapanyagaid vannak a főzéshez senior ! hol vagy? ez normális?
Törölt felhasználó2023. 03. 05. 10:35
Nem baj félig nyugdíjas vagyok ,2025 április 30 an jön az új nyugdijtorveny.megyek is teljesnyugdijba.igaz 40 szazal kkal kevesebbért,pont elég.melette feketén lehet stb
Emlexik mit írtam ,2018 van hagyjuk abba a tőzsdére a max nyomda és Zwack.,azon kívül fizikai arany.amugy mit is akar rocsild és a romanov,család? Háborúznak más micsodajaval.ez erről szól .de inkább a teljes negtevesztesrol szól .
leves