A másik az, hogy az ilyen Trump felé beböfögések a kis cégeket jobban érintik. A nagy forgalmú bluechipek mind talpra álltak (még a Telekom is 30% esés után). A Wallis 175ről esett 150re. Nagyjából itt kezdtük a tavaly nyarat is. És nyár végére a 140en is megfordult. Igaz nem csoda, a reklámozott "rekord negyedév... Növekedés" hablaty szép és jó, de ha ez kimegy a cégből egyéb költségekre és az éves jelentésben sok mindent nem tudnak felmutatni akkor hiába minden. Esetleg a ùj részvény tulajdonosnak akik a célár hírekre ugrottak be: 230as célár tavaly március óta van.
Törölt felhasználó2025. 04. 24. 09:27
Mondjuk úgy , hogy nincs forgalom minket nem érint az esés nyitásnál. Always see the bright side.
Ajánlom figyelmedbe a deepseek és chatgpt nevű AI programokat, kicsit talán jobban és szakszerűbben tudnak megfogalmazni bármilyen hivatalos közegnek beadott kérvényt, bejelentést. Konkrétan bírósági védő beszédet íratsz meg vele úgy hogy abba jogilag nem lehet belekötni. Amúgy aki most panaszkodik a forgalom miatt az inkább ne várja meg a nyarat. Egyszer már leírtam de volt olyan nap tavaly nyár folyamán, hogy a napi forgalom 200.000 forint volt. De az átlag kb 2 Milla körül mozgott. Az ilyen alacsony forgalom meg egyet jelent a könnyű manipulációval és az árfolyam lassú lecsorgásával.
Megtörtént a bejelentés bár egyedül nem tudom elég vagyok-e vagy volt-e értelme de ki tudja. "2025 áprilisában az Autowallis részvényekkel kapcsolatban naponta ismétlődő, gyanús piaci tevékenységet tapasztaltam, különösen a kereskedési napok zárásakor. Rendszeresen előfordult, hogy 1-2 darab részvény minimális értékű (kb. 300–350 Ft) eladásával mesterségesen lenyomták a részvény záróárfolyamát. Például:
Idő: 17:05:04 | Ár: 156,5 Ft | Darab: 5 | Érték: 782,5 Ft
Ez a minta szinte napi szinten megismétlődött április folyamán. Véleményem szerint ez megfelel a MAR rendelet szerinti piacmanipuláció definíciójának, mely szerint: „pénzügyi eszközök vétele vagy eladása a piac nyitásakor vagy zárásakor, amelynek hatása az, vagy valószínűleg az, hogy félrevezesse a megjelenített árfolyamok, köztük a nyitó- vagy záróárfolyamok alapján eljáró befektetőket.”
Kérem a hatóságot, hogy vizsgálja ki az esetet."
Aaahhhh igen ezzel a tévedéssel kell együtt élnem. De ez már nagyon komikus, hogy előre tudjuk ezt , és valaki rászánja a pénzt és jutalékot és időt, és azt mondja, hogy nono ez túl magas üssük már le.
-Jó napot! Private Banking friss:-AutoWallis napi: A hosszabb távú emelkedő
trendjéről megpattant felfelé másfél hete, azóta
folytata a korrekciós fázist.
Erős ellenállás 175 körül várná, de már a 162 felett
erősödhetnek a beragadtak eladói nyomása.
A két trendvonal közötti szűkülés jöhet hosszabb
ideig.
Kereskedni a széleken érdemesebb, 150 alatt vétel,
175 felett eladás javasolt.
Ellenállások: 175; 188; 200.
Támaszok: 150; 138; 125; 112.
AutoWallis Nyrt+topic