Ezt a fórumot azért hoztam létre hogy a régi Estmédiások tudjanak beszélgetni trollmentesen.
Nem felbeszélő fórum,de sok régi tagunk visszavonult a lebeszélő trollok miatt.
Előre szólok aki trollkodik vagy siránkozik az válasszon másik topikot.
Jövő hónapban éves közgyűlés. A Berkiféle bejelentés azért nem elhanyagolható. Oké, én csak pozitív szempontból közelítem meg,mert a jót akarom látni a történésben ( egyébként azért vagyok még részvényes, számomra inkább az "elgondolkodtató",hogy akik behaltnak látják a DELTA jövőjét,miért vannak még itt ? , mondjuk ez nem érdekel ) Tehát, először is valami megmozdult, valaki csak átvett 1 milliárd forintért. Esetleg körvonalazódik valami új társaság a nagy tulajdonosok között ? Igen, pont 5 % alatti mennyiség,de nem hinném,hogy azért,hogy eladják. Biztos nem 70 forintért vette az új tulaj Berkitől,hogy eladogassa. Ha 50 forinton vette meg akkor pedig nem fogja eladni a 19 millió darab részvényt,hogy mondjuk 35 forint átlagáron eladja. Tehát valaki megvette, Berki pedig biztos okkal tette,hogy ÁTADTA ! Ha évekig megérte neki tartani a részvényt akkor most sem azért adta el,mert nem hisz benne. Van itt szvsz szerint valami "csavar". Mondjuk vicces ( lehet pont ezért ) ,hogy azt mondta,hogy "vágyik" ő még vissza a nagyobb % DELTA részvény mennyiségre. Most is mindenki átgondolhatja,hogy mit lép. A lehetőség mindenkinek adott. NE más fa......val verje itt senki a "műsort". Mindenki megvette valamiért a DELTA részvényt, vállalja és viselkedjen minimum emberként a fórumon. Ennyi. ui: Én például Pénteken ráéreztem,hogy valami történni fog,mert ez így nem jó senkinek. Aznap adta át Berki a részvény mennyiségét másnak.
Gondolod, hogy ezzel nem számolt Vályi-Nagy Vilmos, hogy esetleg feljelentik? Szerinted nincsenek bizonyítékai? Szerinted kockáztatja valaki csak úgy a semmire az egzisztenciáját, esetleg az életét?
Amennyiben tudsz normális gondolatokat megfogalmazni azok mellett érvelni úgy beszélhetünk. Amennyiben tényleg nem látod hogy mi történik ebben az országban jelenleg úgy sajnos ellendrukker vagy Magyarország szempontjából. Ezentúl próbálj meg normális hangnemben beszélni mert én is ezt teszem. Köszönöm!
Delta Nyrt
Nem felbeszélő fórum,de sok régi tagunk visszavonult a lebeszélő trollok miatt.
Előre szólok aki trollkodik vagy siránkozik az válasszon másik topikot.