Ezt a fórumot azért hoztam létre hogy a régi Estmédiások tudjanak beszélgetni trollmentesen.
Nem felbeszélő fórum,de sok régi tagunk visszavonult a lebeszélő trollok miatt.
Előre szólok aki trollkodik vagy siránkozik az válasszon másik topikot.
Kicsit konkrétabban? Mikor mennyi van erről bármi látható vagy csak ködös homály az egész? Nem nagyon vagyok benne, csak belekaptam, de van aki ugye nagyon belenyúlt és érdekelne, hogy mégis mire lehet számítani.
A lényegen nem változtatna. Ha a Berkinél lévő részvények másé, akkor is az a helyzet amit írtam. Annak a részvény mennyiségnek jelenleg mondhatni semmi beleszólása a DELTA dolgaiba,mert a jelenlegi ( régi ) DELTA tulajok döntenek mindenben , meg is látszik az árfolyamon, történéseken.
Nem igazán értem meg Berki jelenlétét sem. Az Informatikai befektetést jó jövőbeni befektetésnek tartja. Láthatja,hogy ezek itt tartják a céget a posványban 7 éve. Neki is itt rothad a pénze. Van ismertsége,kapcsolatai,pénze . Úgy 3-4 milliárdból átvehetné a "vezetést" vagy legalább is lehetne érdemi beleszólása. Talán akkor ezek is elgondolkodnának bizonyos dolgokon. Gondolom , Berki sem a gyermekeinek vette a DELTA részvényeket . Tehát lehetősége lenne Berkinek, érdekes,hogy csak lapít . Az idő pénz. Igaz,hogy most még pénzébe kerülne, de akkor legalább ( elképzelhető ) ,hogy a jelenleg itt parkoltatott pénze is érne legalább valamennyit. BERKI , az idő pénz. Ezt neked sem kell mondani.
Delta Nyrt
Nem felbeszélő fórum,de sok régi tagunk visszavonult a lebeszélő trollok miatt.
Előre szólok aki trollkodik vagy siránkozik az válasszon másik topikot.