Ezt a fórumot azért hoztam létre hogy a régi Estmédiások tudjanak beszélgetni trollmentesen.
Nem felbeszélő fórum,de sok régi tagunk visszavonult a lebeszélő trollok miatt.
Előre szólok aki trollkodik vagy siránkozik az válasszon másik topikot.
mint az épduba is látható volt a pf cikk lehet a jel hogy mehet a papír! A cikk megjenenése előtt 1 nappal már a beten kint volt a hír és semmi mozgást nem válltott ki.
Csak +10-20% nyerőben sokan adják is. Ez lett a bét! Nyerő a zsebben és hello! Még a 3 jóképességű is adta novemberben. Sztem ma a pf fog cikkezni, és beindulunk.
Trabantod van,hogy kicsi a tankod? Amit itt keresel,nem csodálom,hogy csak arra telik.Aztán lehet,hogy csak egy Babettàd van.Abba tényleg nem kell sok benya.🤣😂
fentiekben meghatározott keretmegállapodás esetében a szerződéseknek a Kbt. 3. § 18. pontja szerinti értelmező rendelkezéssel összhangban a keretmegállapodásban becsült, opció nélkül számított teljes mennyiséget az alábbi nettó keretösszeg jelenti:
50.000.000.000 HUF Az Ajánlatkérő rögzítette, hogy a keretmegállapodás szerződéskötési időszaka meghosszabbítható, mely esetben a keretösszeg 30%-kal kerülhet megnövelésre a meghosszabbítás időtartamára.
Itt is ez lesz. Váratlanul. Majd egy portfólió cikk után. Én már nem állnék be 90 alá eladónak mert könnyen órák alatt kiszedhetik aztán lehet pislogni 100 felett üres zsebbel
Delta Nyrt
Nem felbeszélő fórum,de sok régi tagunk visszavonult a lebeszélő trollok miatt.
Előre szólok aki trollkodik vagy siránkozik az válasszon másik topikot.