Ezt a fórumot azért hoztam létre hogy a régi Estmédiások tudjanak beszélgetni trollmentesen.
Nem felbeszélő fórum,de sok régi tagunk visszavonult a lebeszélő trollok miatt.
Előre szólok aki trollkodik vagy siránkozik az válasszon másik topikot.
ez mi a fasznak van a cégnél pl? olyan jo a tökepiaci helyzet, 5 eve ugyanott vagy lentebb :) egy it cég... itt annyi a nagymenő a cégnél, a kisbefektetők meg éhen halnak, mert biztak biznak! De sztem jönnie kell a fordulatnak!
kösz hogy betetted de szétrohadok ha elolvasom nem érdekel minek soha semi értelme nem volt az ilyen ciknek csalo rohatt hazug banda tölem ott rohadnak meg a cikjükkel együtt
https://www.portfolio.hu/uzlet/20260826/dol-a-penz-a-jovo-technologiaiba-40-millio-eurot-fektetett-be-oszko-peter-cegcsoportja-az-elso-felevben-858446 Talán egyszer a DELTA is a látókörébe kerül valamilyen "csoportnak". Ehhez elsősorban az kellene,hogy a DELTA jelenlegi " üzletileg impotens" tulajdonosai felhagyjanak azzal,hogy csak a saját posványos játszóterükön játszanak ( részvények cégen belüli adogatása ). FELNŐHETNÉNEK ! Nincs szégyenük 2019 óta ? Elsősorban tartsák be azt amit , amiket hangoztattak,hangoztatnak. Igazán kellemetlen kezdés után ( 28 milliárd, 210 forint ) kezdődhetne a korrekt indulás. Számba véve minden játékost ( kisrészvényesek is ) aki a DELTA hajóján utazik. Ennyi. Milyen egyszerűnek tűnik is így leírva. :-)
A lányom 6,5 szorzóval fizeti ki havonta az energia számláit, magyar viszonylathoz képest.Az anyukája azt hitte, hogy rosszul lát.Ha megengeded nekem visszautasítom a viselkedésemre tett megjegyzésed annak okán is, hogy a tájékozatlanságod nem az én felelőtlenségem.Kérlek hidd el, hogy fogunk mi még egyetérteni sok mindenben.Remélem a Mikulás már úgy talál minket, hogy a 3 is páros. Ui::Soha ne feledd! “Akit az ISTENEK szeretnek,mindörökké megtartják gyermeknek”!🇭🇺🇭🇺🇭🇺
Delta Nyrt
Nem felbeszélő fórum,de sok régi tagunk visszavonult a lebeszélő trollok miatt.
Előre szólok aki trollkodik vagy siránkozik az válasszon másik topikot.