Ezt a fórumot azért hoztam létre hogy a régi Estmédiások tudjanak beszélgetni trollmentesen.
Nem felbeszélő fórum,de sok régi tagunk visszavonult a lebeszélő trollok miatt.
Előre szólok aki trollkodik vagy siránkozik az válasszon másik topikot.
Nem szórtam ki egy darabot sem. Reménykedtem hogy ma reggeli nyitásban 59-60-ig felhúzzák sorminta szerint a spekacsapat. De már arra sem hajlandóak mint korábban, így sajnos marad megint az 50 alá benézés hetekig 😟 Ja, hát persze ha előre látná az ember akkor beraktam volna 55-56-ra, de valóban nem gondoltam hogy csak ennyire futja a lelkesedés!!
Hol vannak itt vevők!!?? Ennyi volt a tegnap pár órás speka felhúzás ,pénteken megint 50 alatt sajnos 😟 Már sajnos 2 napig sem bírják a spekák venni!! Azért ma reggel illet volna a korábbi szokás szerint legalább 60 ra felhúzni, aztán onnan önteni, de ebben már semmi erő 😟
A scenario (magyarul gyakran szcenárió) egy angol eredetű szó, amelynek legfőbb jelentése forgatókönyv vagy eshetőség. A kifejezést széles körben használják a lehetséges jövőbeli események, helyzetek leírására vagy egy terv vázlatos bemutatására. A kifejezést leggyakrabban az alábbi kontextusokban alkalmazzák:
Üzleti élet és stratégia: Olyan lehetséges jövőbeli állapotokat vagy gazdasági helyzeteket jelent, amelyekre egy cég felkészül (pl. worst-case scenario – legrosszabb forgatókönyv).
Van egy olyan kifejezés,szócska, hogy SCENARIO!!! Javaslom ízlelgesd,legyen a barátod,mert amit hordoz önmagában na azt árazza a piac!Tudod pletykák,hírek,elnyert pályázatok,akvizíciók,forrás bevonások stb………….! Ha pedig venni óhajtasz, úgy azt megteheted egyre magasabb áron !!!!! Sok sikert és ne feledd SCENARIO a bűvös szó!
Delta Nyrt
Nem felbeszélő fórum,de sok régi tagunk visszavonult a lebeszélő trollok miatt.
Előre szólok aki trollkodik vagy siránkozik az válasszon másik topikot.