Ezt a fórumot azért hoztam létre hogy a régi Estmédiások tudjanak beszélgetni trollmentesen.
Nem felbeszélő fórum,de sok régi tagunk visszavonult a lebeszélő trollok miatt.
Előre szólok aki trollkodik vagy siránkozik az válasszon másik topikot.
Azért mert valaki nem ért egyet veled, miért lenne identitászavaros?Érvelés helyett rögtön lekezelés és támadás?Tipikus Mi Hazánkos-Fideszes mentalitás.Az ország 2/3-a máshogy látja.Akkor itt mindenki identitászavaros? :) Politizálás lezárva!
"Az biztos, hogy a mostani helyzetben nemcsak az állam, de akár magánszereplők is résen vannak, azt figyelik, hogy mi lehet a sorsa a 4iG-csoport egyetlen olyan pillérének, amely az állam segítsége nélkül is erős. Az új struktúrában mindent könnyebb lesz eladni, leválasztani, a végeredmény egy letisztultabb forma lehet, az állam és a kormány pedig akár közvetlenül is bele tud majd nyúlni a távközlési cégbe, csak persze ehhez előbb a saját embereit kell a vezetésbe ültetnie."
Skacok, én mindkettőtök véleményére kiváncsi vagyok, gondolom nem vagyok egyedül. nagyon sajnálnám ha rratfai - akár önszántából, akár kitiltás miatt - innen eltűnne. Más szelek fújnak, még fortyog, változik minden vannak,lesznek még hibák, de, előbb-utóbb kisimúnak a dolgok Tegyétek félre ezt a kis összezördlést, mindenkinek lehet véleménye, más körökben forogtak, másra va rálátásotok Köszönöm hogy meghallgattatok.
Elbúcsúzom a topictól, az rv szám marad, max. 50 alatt én is bővítek.Nincs helyem abban a brigádban, ahol is identitás zavaros, felpénzelt ostobák nem látják, hogy mi a tét!!!Soha nem voltam Orbán követője,sem szavazója.Akinek ez a bolsevik tempó az ideális az ne köhögjön kettő év múltán, hogy nem érti miért nem marad pénz a zsebében.Őszinte tisztelettel búcsúzom!
arrol van szó hogy amit eladtak 60 körül azt még nem tudták visszavenni és nyomják le az árfolyamot . majd ha megvan a kívánt mennyiség megy 60 fölé. aki türelmetlen az adja nekik oda, tőlem nem kapnak!
Delta Nyrt
Nem felbeszélő fórum,de sok régi tagunk visszavonult a lebeszélő trollok miatt.
Előre szólok aki trollkodik vagy siránkozik az válasszon másik topikot.