Ezt a fórumot azért hoztam létre hogy a régi Estmédiások tudjanak beszélgetni trollmentesen.
Nem felbeszélő fórum,de sok régi tagunk visszavonult a lebeszélő trollok miatt.
Előre szólok aki trollkodik vagy siránkozik az válasszon másik topikot.
Szerintem tök fölösleges egymást bántani, a 4ig szerintem egy nagyon komoly történet most már, nem normális aki azt szét akarná barmolni. De azért remélhetőleg ettől függetlenül a Deltában is lesz lehetőség. Nekem van mindkettőből, úgyhogy bizakodva várom a fejleményeket.
Én a nyerőm égetem és te? 4IGben az elmúlt 3-4 évben folyamatosan csökkent a közkéz, mert a nagyok kiszívták a piacról a részvényeket. Itt mi a helyzet? mikor még a vezérek is itt, 60ft alatt tömtek benneteket.
A „felszabadulási” sztori: Egyes tőzsdei spekulánsok úgy vélik, hogy mivel a Delta egy működő, valós kompetenciával rendelkező IT-óriás (nem csak egy üres politikai paraváncég), a korrupcióellenes intézkedések és a transzparensebb piaci verseny tiszta piaci alapon is jó helyzetbe hozhatja őket.
A politikai átrendeződés: A tőzsdén a befektetők mindig keresik a narratívákat. Mivel a korábbi kormányzati kedvenc IT-monstrumok (mint a 4iG) sorsa kérdésessé vált az elszámoltatási ígéretek fényében, a piac automatikusan elkezdi keresni a lehetséges alternatívákat az informatikai szektorban.
Nagyon gyerekes vagy. Olvasd vissza ezt a fórumot 5 évre. Folyamatosan mindig ugyanaz. Látomások, képzelgések, megvalósulás meg 0 Most abban reménykedtek, hogy majd a 4IGnek nem sikerül fennmaradni. Sikerül és megy tovább. Egyébként a Delta összes keretszerződését is majd felülvizsgálják. Majd év végén nézzük meg, hogy kit tömtek.
Aha... Te ugye az a mágus vagy aki pár hónapja itt biztatott arra mindenkit aki nem hülye, hogy adja el azonnal a deltáját és vegyen 4ig-et 5000-ért mert az rakéta és mindjárt 10ezer lesz?? Köszi a jó tanácsokat! De azért talán jobb ha elballagsz innen.
Delta Nyrt
Nem felbeszélő fórum,de sok régi tagunk visszavonult a lebeszélő trollok miatt.
Előre szólok aki trollkodik vagy siránkozik az válasszon másik topikot.