Ezt a fórumot azért hoztam létre hogy a régi Estmédiások tudjanak beszélgetni trollmentesen.
Nem felbeszélő fórum,de sok régi tagunk visszavonult a lebeszélő trollok miatt.
Előre szólok aki trollkodik vagy siránkozik az válasszon másik topikot.
Miért esne? Eddig sem tudott emelkedni a NER alatt. Folyamatosan tesznek róla, hogy lent tartsák az árfolyamot , lásd decemberi performance a vezetőségtől. Ha jönnének az EU-s pénzek, az szerinted negatív lenne? Ne pánikoltass, inkább gondolkodj.
Ha bukik a ner, még a 40-től sem tudunk elszakadni 😟 Ha nem bukik, akkor ez évben 50-60 közt el lesz ez a szar! Persze lesznek 1-2 napos speka felrántások úgy 70-75-ig hír nélkül, aztán vissza mint mindig!!
Azt bírtam hogy, mentek itt a nagy kacsintgatások egymásnak! Most meg tartósan ötven alatt vagyunk. Semmi nem történik. Pár közbeszerzés jön amiből kényelmesen elvannak. Lehet osztogatni egymásnak! Fizut emelgetni! Mi meg vastagon le vagyunk szarva! Lehet ez a semmi posvány még évekig menni fog! 2027-re mondták a három számjegyű árfolyamot. Azt hittem viccelnek!😅 Hát nemsokára elmegy ez az év is! És akkor kiderül. Már 50 alatt ragadtunk. Innen egy jó duplázás is semmi. Hát nem kapkodnak! Ha egyáltalán van valami komolyabb szándékuk ezzel a céggel. Vagy már az sincs?
A tőzsdei tradereknek, befektetőknek sok jót nem kínál a tisza, a spekulánsoknak se. Szóval még én se tudom hova tegyem az x-et a szívem vagy az eszem.
Delta Nyrt
Nem felbeszélő fórum,de sok régi tagunk visszavonult a lebeszélő trollok miatt.
Előre szólok aki trollkodik vagy siránkozik az válasszon másik topikot.