Ezt a fórumot azért hoztam létre hogy a régi Estmédiások tudjanak beszélgetni trollmentesen.
Nem felbeszélő fórum,de sok régi tagunk visszavonult a lebeszélő trollok miatt.
Előre szólok aki trollkodik vagy siránkozik az válasszon másik topikot.
Én nagyon jól érzem itthon magam mint anyagilag mint más téren pedig nem vagyok neres.Vannak hibák nem tagadom senki sem tökéletes. De a biztonságunk hogy sötétben is az utcán sétálhatok nem kell rettegni az minden pénzt megér
Jól hangzik hogy keresnek 4-5 k eurót, csak mire kifizetik az albérletet, rezsit, akkor jut is meg nem.hazajönnek puccos kocsival osztják az észt közbe a szaros gatyájuk is hitelből van
Te b+ hol élsz? Egy jó szakmunkás több mint 1 millát keres tisztán,orvosok 2 milla kb, segédmunkás akinek büdös volt a tanulás 30k-40k/ nap kint se sokkal fényesebb a helyzet, nekem is vannak kint ismerősök puci seggel jönnek haza mindent felelnek több mint 13 éve vannak kint semmit nem tudnak felmutattni.
Én nem megyek sehova, már koromból kifolyólag sem. Viszont rengeteg ismerős, rokon gyerekei külföldön keresik, és találták meg számításaikat, mert előrelátóak és nem szeretnének hónapról hónapra élni ebben a nagyrészt ner által szétlopot , tönkretett országban !! Jól teszik!!
Na majd meglátjuk ki lesz a nyerő!! Nem hiába menekülnek, menekültek ki a fiatalok ebből a szétvert , szétbaszott országból! Ezt helyrehozni nem lehet már senkinek belátható időn belül!! Én eddig is szartam a politikusokba ,csakis saját magamra számíthattam!!!
Nem feltétlenül kell egyetérteni a Tiszával és MP-vel, de azt értsd meg, hogy ezt a velejéig romlott rendszert nem lehet máshogy leváltani. Amiket írsz MP-ről, azt is a propaganda állítja be olyannak, amilyennek te leírod. Nem mondom, hogy tökéletes, én is szkeptikus vagyok, de per pillanat nincs más alternatíva, ha nem akarunk orosz gyarmat lenni. Ezt kellene sok mindenkinek megértenie, aki ennyire MP-gyűlölő. Akkor inkább ne menj el szavazni. Lezártam a politizálást, ez nem az a fórum.
Még 1 utolsó! Engem nagyon könnyen meg lehetne győzni hogy ne a fideszre tegyem az X et. Nekem se jön be teljesen ami van, de hogy M.P. re tegyem azzal nem tudna senki meggyőzni mert az láthatóan egy beteg lelkű ember aki dacból és sértődésből akar lenni valaki!
Delta Nyrt
Nem felbeszélő fórum,de sok régi tagunk visszavonult a lebeszélő trollok miatt.
Előre szólok aki trollkodik vagy siránkozik az válasszon másik topikot.