Ezt a fórumot azért hoztam létre hogy a régi Estmédiások tudjanak beszélgetni trollmentesen.
Nem felbeszélő fórum,de sok régi tagunk visszavonult a lebeszélő trollok miatt.
Előre szólok aki trollkodik vagy siránkozik az válasszon másik topikot.
és mire megyünk vele 7 .évben? A Bux minden rekordot megdöntött, ez a fosadék meg minden emelkedésből is kimaradt szinte egyetlen részvényként....amúgy meg jellemzően 7 éve esik...régen 2024-25-ben legkésőbb 150-210-nek kellett volna lennie....és a még csak egy 100 se volt....:(
Azt néztem én is, csak lehet benne pár csavar! Ha végig akarják tömni az 50 es szinteket, kell időt hagyni a madaraknak, hogy hadd csipegessék a lócart! :)
Azért meglepően jól tartja magát az agyonszidott delta,11 körül ugyan egy kis mennyiség a bejelentések hatására gondolom átugrott 4ig-be, de ez sem nagyon rázta meg az árfolyamot. Úgy fest meg van az előnye is ha a béka ülepe alatt van az árfolyam, mert innen már nem nagyon van út lefelé. r52,5 f24m
ömlenek a 4igbe a milliárdos hírek, ez meg semmit nem bír összehozni, hihetetlen, 51....de miért csináljátok ezt csontos? miért nem lehet ezt normálisan csinálni, h mindenkinek jó legyen? miért a mi pénzünkön élősködtök, itt a 4ig példája h lehet másként....ima ment ma is nektek.....
Ez is..... vg.hu/kozelet/2026/02/iran-haboru-izrael-megelozo-csapas-amerika-teheran?utm_medium=Social&utm_campaign=vilaggazdasag&utm_source=Facebook&fbclid=IwY2xjawQPpwNleHRuA2FlbQIxMABicmlkETIweXg0eTgzSVZ3UE5td1dDc3J0YwZhcHBfaWQQMjIyMDM5MTc4ODIwMDg5MgABHkXbANZPASgzPeT_zy-9vJeS2iztWL1lg6X8X3yfpyzdgeNUS2zn2Jb2LbFn_aem_Z4uLvo2E_sWaUJ3VmFqKQA#Echobox=1772262184
az utóbbi időben igyekeztem nem írni és a jövőben még inkább ez a tervem, a delta az a részvény a béten, ami annyira vállalhatatlan 7 évet produkált és olyan olcsó 1db részvény h (mivel tartósan fel nem bír menni) mindenki trollok, brókerek, aki csak éri rugdalja, nyomja lefelé, vagyis a trolloknak nem én hanem a cég ad teret a 7 éves müködéásével illetve trollok mindig mindenhol vannak, a 4ig kapcsán is vannak.
Delta Nyrt
Nem felbeszélő fórum,de sok régi tagunk visszavonult a lebeszélő trollok miatt.
Előre szólok aki trollkodik vagy siránkozik az válasszon másik topikot.