Ezt a fórumot azért hoztam létre hogy a régi Estmédiások tudjanak beszélgetni trollmentesen.
Nem felbeszélő fórum,de sok régi tagunk visszavonult a lebeszélő trollok miatt.
Előre szólok aki trollkodik vagy siránkozik az válasszon másik topikot.
Semmit nem kell eldöntenem és semmi nem üti egymást, csak most is azonnal prezentálod azt amit csináltok! Frusztráltak vagytok mert nem megy a részvény és ezért más forumozókkal kötekszetek unalmatokban. Ha valaki gondolkozik az a baj, ha valaki hajrázik akkor az a baj. Olvasd el amit írtam és amit idéztél: Amikor "MANOPI ír" ezt írtam, "akkor a céggel és a részvénnyel foglalkozik"! Ez tény! Amiről meg te írsz az már azok a hozzászólásai, amikor esetleg kénytelen-kelletlen reagál az öt azonnal felkérdezőknek, akik persze többnyire közönséges trollok (nem rád gondok nyilván, mint troll). Tehát még egyszer: AMIKOR MANOPI ÍR, AKKOR MINDIG A CÉGGEL ÉS A RÉSZVÉNNYEL FOGLALKOZIK, ti pedig vele! És ez a legszebb, hogy a végén még neki álltok sajnáltatni is magatokat, hogy ti vagytok kioktatva amikor felkérdezitek és azt is számon kérítek, hogy milyen stilusban reagál. Vicc amit csináltok.
Nincs itt semmiféle tévedés. "Lehet hogy MANOPI arrogáns vagy kioktató az öt itt felkérdezőkkel, csak azt is tegyük hozzá hogy Ő ha ír, akkor mindig a céggel és a részvénnyel foglalkozik..." Most akkor arrogáns vagy kioktató a felkérdezőkkel, vagy MINDIG csak a céggel foglalkozik? Döntsd el, a kettő sajnos üti egymást és nekem speciel pont ez a bajom, de az előző írásomban már kifejtettem. Feljogosítva érzi magát bárki, hogy felkérdezze? Igazán nem értelek. Tehát Manopi írhat ide bármikor bármit, de senki más ne merjen írni rá semmit, kizárólag szépet és jót, különben jöttök és kioktatjátok ti is a kérdezőt. Ne menjünk messze. Bikuci az imént nem a személyét támadta, hanem Manopi céggel kapcsolatos véleményére fejtette ki a sajátját. Mi ebben a gond? Az utolsó előtti mondatod miért nem értelmezed magadra is és ha valami nem tetszik miért nem ugrod szimplán át? A többeszszámot nem tudom magamra értelmezni, mert én csak nagyon ritkán írok Manopi írásaira és szerintem sosem szoktam őt semmiért 'számonkérni', vagy 'felkérdezni'. Ha valahol láttál ilyet tőlem szívesen veszem a linket hozzá.
Ide fundásan hírek kellenének és akkor talán jöhet egy szép speka meghúzás benne, egyelőre majdnem 3X áron forog a részvény, BVPS 20 Ft. 100 Ft fölé szerintem nem fog menni.
Na de, könyörgöm ír valamit hat éve, oké ne nézzük felezzük meg nagyvonalúan, akkor is három, (ami hat) felezzük meg nagyvonalúan az árfolyamot mondjuk h amit ír 210 felett az 212 (nagyvonalúan, tényleg) az 106 ezzel szemnen hat év alatt egyszer volt 100 se az árfolyam, 106 soha, 2020 óta, (2019 170 kb) most 56 vagyis na, amit leír és a valóság még nagyvonalúan kezelve is semmi egyezés, de legyen egyszer igaza, megjegyezném h 4igbe, appba, opusban, azoknak mind igaza lett a 6 év alatt, akik ilyen megmondó emberek voltak az adott fórumon, mint ő, egyedül itt nem lett igaza a pozitív megmondó embernek, pont itt, sajnálatos. DE még lehet viszont a többiben már valóság vagyis kijelenthető (sajnos) hogy szinte bármi is jobb befektetés lett volna, mint ez, késő bánat. Ráadásul semmi pozitív nem látszik árfolyamban, az h ki mit képzeleg hat év távlatában, a valós történések fényében mára kijelenthető h nem számít, nem jött be. De még bejöhet bármikor, csak az elmúlt hat évből nem igazán vezethető reálisan le, de persze simán bárki ennek ellenére is levezetheti, ez a tőzsde.
Csak van egy alapvető tévedésetek! Lehet hogy MANOPI arrogáns vagy kioktató az öt itt felkérdezőkkel, csak azt is tegyük hozzá hogy Ő ha ír, akkor mindig a céggel és a részvénnyel foglalkozik, Ti meg folyamatosan feljogosítva érzitek magatokat hogy Őt itt felkérdezzétek, számon kérjétek, mintha Ő itt a cég tulajdonosa vagy valamilyen befektetési tanácsadó lenne! Szerintem akit zavar a véleménye az ugorja át! Ennyi!
Delta Nyrt
Nem felbeszélő fórum,de sok régi tagunk visszavonult a lebeszélő trollok miatt.
Előre szólok aki trollkodik vagy siránkozik az válasszon másik topikot.