Ezt a fórumot azért hoztam létre hogy a régi Estmédiások tudjanak beszélgetni trollmentesen.
Nem felbeszélő fórum,de sok régi tagunk visszavonult a lebeszélő trollok miatt.
Előre szólok aki trollkodik vagy siránkozik az válasszon másik topikot.
Kedves Wilian23 sajnos Te is csak egy szaros gatyában ücsörögsz itt kínodban... és közben nem érzed, hogy büdös, de ezért nem szeretnélek bántani, átérzem... Néha szvsz kell az orr egy kis csibészség ide, ha már spekik vagyunk! Nem értem miért gond, ha valaki kereskedik? Az pedig, hogy Te nem kereskedsz le egy ilyen napot az a Te dolgod, biztos jobb volt egyhelyben itt ücsörögni és ezt leírni... További szép napokat és jó bohóckodást kívánok a részedre! 🧙♂️ ui. Reggel nem láttam én se az idegtől és nagy bukó lehetőségétől....
Még szerencse, hogy így figyelsz rám 😉 Viszont Te egész nap el voltál tűnve? Ilyen sok dolgod volt ma? Akkor biztos olvastad a 4IG fórumban reggel, hogy mit figyelek és mire várok (FED).... És valóban nyitóban volt egy 4IG pánik eladásom nekem is... De 11 óra után a 4IG-ből (1372) és APP-ból (870) szépen bevásároltam, majd ebből is vettem egy keveset 54 alatt... OTP nagyon sajnálom, de azt húzták vissza elsőnek, ami az első jel volt nekem a vételekre (úgy voltam vele a többi is le fogja követni).... ezek után még trumpli felébredt és egyből a FED-ről kezdett el beszélni... ami nálam szintén a vételi gomb megnyomása volt. ui. És ne izgulj csak egy kis pénzért jöttem, pár napra ide ahogy Te nevezed magatokat a balf@szok közé.... után elhúzok innen ígérem és újra Tied lesz a pálya 😉
Simán indulhatnál a fórum legnagyobb hantása címért: reggel még teleírtad a 4ig topicot, hogy mindent kiszórtál és viszed át bitcoinba. Azóta már újra bevásároltál és persze nyilván a legalján mint mindig. :)) Bár hogy egy ekkora tőzsdekirály miért ereszkedik le hozzánk csóró balfaszokhoz azt nehéz megfejteni, de köszönjük, hogy vagy nekünk és tanulhatunk tőled. :))) Viccet félretéve, még mindig a delta az egyik leginkább lemaradó a visszakapaszkodásban, úgyhogy aki még nem élt a mai tőzsdei akciózással annak akár még ez is egy lehetőség is lehet. r55 (-6,14%)
Igen én is néztem, hogy ezen az áron azért szépen vették páran 😁 Rég volt már ilyen nagy a forgalom és szvsz nem is fog túl nagy mínuszban zárni (Deltásan leköveti a többi részvény mozgást, így mondhatjuk úgyis, hogy nem történt igazából semmi se, csak lett pár új beszálló ezen a szinten).
Delta Szekta
Nem felbeszélő fórum,de sok régi tagunk visszavonult a lebeszélő trollok miatt.
Előre szólok aki trollkodik vagy siránkozik az válasszon másik topikot.