Ezt a fórumot azért hoztam létre hogy a régi Estmédiások tudjanak beszélgetni trollmentesen.
Nem felbeszélő fórum,de sok régi tagunk visszavonult a lebeszélő trollok miatt.
Előre szólok aki trollkodik vagy siránkozik az válasszon másik topikot.
Azért az elmúlt néhány évet tekintve januárban vannak szép meghúzások, pontosan a kis papírok közül!! Ha jól emlékszem, de lehet hogy csak nosztalgiázok 😃
Persze hogy olvassák és röhögve ezen élveznek el ,hogy jól megszívattak sok kisbüfit!! Ez legyen a legnagyobb boldogságuk, hogy nyomorodjanak meg karácsony alkalmából!!
ha olyan lennék mint ők akkor én febr végéig várnék az egésszel(ha van egyáltalán terv) addig lehet a legtöbbet elszedni, hisz jan-febr kitárazott sok család és ha van még delta raktáron akkor elköszönnek tőle!
Mult heten irtam hogy egyik nap emelkedik kicsit, masnap esik tobbet mint amennyit emelkedett. Azota valtozott a helyzet, mert mar csak esik. Szerintem olvassak a forumot a mocskos szarrago ner tetvek.
Igaz agyaltam rajta sokat reggel, arra jutottam itt már érdemes talán csipegetni. 60-62,2 vettem első körben egy jó adagot. Aztán lefelé még, de ha megindul fel akkor hajlandó vagyok 63-64-en is. Talán vége ennek a saját részvényes szarnak, hátha 60 lesz az alja, aztán februárban 75-80 benne lehet. Vagy nem 🤔
Manopi a legkevesebb itt, nincs baj vele, itt a céggel van baj, hat éve, manopinak erről a cégről van egy viziója és a cég nem akar megfelelni neki, nagyon nem, attól még lehet igaza egyszer. Kérdés ki tudja tartani addig, te tudod, talán mások is, viszont hat év távlatában meg rengetegen rámentek, hatalmasakat buktak, elképesztő nagyokat, állitólag voltak konkrét öngyilkosságok is, mert a cég folyamatosan hazudott, 210, papírok bevezetése, büntetés, 31-es árfolyam, stb. Most is hazudott a 79-el. Ezzel van a baj, itt manopi a legkevesebb, mondjuk azzal h az a vizió csak nem akar jönni és mondjuk valahogy mégse lesz igaza, mert ugye bármi lehet, azzal, ha ne adj isten így lesz inkább már ártani fog, de ne legyen így, legyen igaza, mielőbb. OTP 69 írta le h cégközeli ember ajánlotta a jó barátjának és 20%-os bukóba iszkolt el a barát, ehhez képest manopi viziója még kevesebbet ér, mert hát ugye manopi senki a cégnél.....de legyen igaza, mielőbb....
Balu latom szereted kostolgatni Manopit.Szerintem a jelenlegi topiklakoknak megvolt a lehetosege kiszallni eleg szep arfolyamon.Nem tettuk.Vartuk a csodat.Ez lett belole.Szerencsenk sem volt/Vajna halala/.Manopi raer ahogy en is.Nekem boven megfelel ha 3 ev mulva lesz 150ft.Aki nem hisz a sztoriban az kiszallhat.Minden kispapirban megy a hatterben a kavaras.Ezek ilyen reszvenyek.Ki kell seggelni vagy kiszallni es venni otp-t a csucson.
Delta Szekta
Nem felbeszélő fórum,de sok régi tagunk visszavonult a lebeszélő trollok miatt.
Előre szólok aki trollkodik vagy siránkozik az válasszon másik topikot.