Ezt a fórumot azért hoztam létre hogy a régi Estmédiások tudjanak beszélgetni trollmentesen.
Nem felbeszélő fórum,de sok régi tagunk visszavonult a lebeszélő trollok miatt.
Előre szólok aki trollkodik vagy siránkozik az válasszon másik topikot.
100 se lenne semmi szinte, átlagtól függetlenül az elmúlt évek tükrében, itt egy minél nagyobb, komoly, korrekt bejelentés kéne, ami stabil alapot adna, anélkül spekák martaléka a papir.... Ha 45ig megy el az semmi, annyi h épp nem 30,ezért jó, jobb...
Több srác hívott az elmúlt pár napban, de főleg ma. Mondom ők hová várják: 44-45 közé szinte mindenki (lehet FIBO is van ott, azt még nem néztem). Van aki egy duplát vár 31 Ft-ról. A többiek 100 Ft vagy afelett szeretnék látni. Újra. Én személy szerint higítottam amit csak bírtam, utolsó vételeim 33 Ft környékén voltak. 70 felett már nominálisan pluszban leszek, kivéve az elmaradt haszon és az infláció. Szóval első körben 50 - 70 környékére elérhetnénk viszonylag gyorsan, hogy utána lehessen agyalni az őszön. Lock up maradéka is lejár, elvileg prémium leszünk, minden a helyén, szóval fax tudja. Chartot is nézni kell, meddig bírja a papír. De az elmúlt 2 hét során azért 120-140 M Ft-ért vették a papírt. valakinek (valakiknek) itt már jó vétel ezek szerint. Nem tudok neked egzakt választ adni. talán 1-2 hét múlva okosabbak leszünk.
Egyetértek amit írtál, és igen az a nagy baj h túl mélyre ment, nagyon komoly erő és konkrétum kéne ide és bőven nagyobb forgalmak is. Egy komoly, minden kétséget kizáró bejelentés kéne, szerintem csak egy ilyen hozhatna tartós emelkedést, számunkra megnyugvást. Mi is lenne ilyen bejelentés, elkepzelni is nehéz, de nagyon kéne végre....
Delta Nyrt
Nem felbeszélő fórum,de sok régi tagunk visszavonult a lebeszélő trollok miatt.
Előre szólok aki trollkodik vagy siránkozik az válasszon másik topikot.