Ezt a fórumot azért hoztam létre hogy a régi Estmédiások tudjanak beszélgetni trollmentesen.
Nem felbeszélő fórum,de sok régi tagunk visszavonult a lebeszélő trollok miatt.
Előre szólok aki trollkodik vagy siránkozik az válasszon másik topikot.
Ez pontosan elég is. Ha mindenki egy kicsit hozzátesz, akkor már meg is érkeztünk. Hogy egy régi klasszikust idézzünk (pontosan): "Ha mindenki úgy tösz, ahogy tönni köll, akkó minden úgy lössz, ahogy lönni köll" .Rózsa Sándor
Tegnap tekertem egy kis balcsi kört, Tihanynál a hajógyárnál megálltam és toltam 10 miatyánkat, ugyanezt megcsináltam akarattyán az MNB komplexum előtt! Jelenleg ennél többet nem tudok tenni! Legyen béke!
Nem tudom mi céllal volt itt,de gyanús. Állítólag ő is győri volt mint én,többször írtam itt neki a fórumon,hogy találkozzunk,vendégem egy kávéra,de ő elutasított mindig....
A Csacsa1971 nevű emberrel volt veszekedésem, illetve azt mondtam rá, hogy egy aljas alak, aki megvezeti az embereket, és felelőtlenül beszéli fel a papírt. Erre kirúgtak. Arra is emlékszem azt a megjegyzést kaptam hogy "máshol szeressétek egymást", ilyen dumával írt a moderátor. Persze a csacsa nem lett kirúgva - na mindegy. Ez az EST media topicban volt egyébként - és nem tudom már ki volt az aki kirúgott. De egy ilyen miatt kaptam én végleges kitiltást is - végül addig mentem, hogy telefonon elértem valaki olyat aki intézkedett, és visszakaptam a nickemet. Na, onnantól már nem voltam ennyire önérzetes, és hagytam, hogy bepalizzanak bárkit. Attól kezdve nem is nagyon jártam fel, csak néha-néha.
Delta Szekta
Nem felbeszélő fórum,de sok régi tagunk visszavonult a lebeszélő trollok miatt.
Előre szólok aki trollkodik vagy siránkozik az válasszon másik topikot.