Ezt a fórumot azért hoztam létre hogy a régi Estmédiások tudjanak beszélgetni trollmentesen.
Nem felbeszélő fórum,de sok régi tagunk visszavonult a lebeszélő trollok miatt.
Előre szólok aki trollkodik vagy siránkozik az válasszon másik topikot.
Elég szegényes az új bank arculata ,Logó még hiányzik ,egy modern jövőbe mutató zöld logó ,ha már annyira jövő bankját mondjak,meg mondjuk egy zrt beférne meg a buliba Nyrt alá 😂 Gyerekek de ez a barna és kadosa mi a szart keresett itt a jó isten se tudja ,mai napig nem értem,vagy nem akarom érteni.
te azt írtad h megéri, hol éri meg? a példádban 4 milla a bukó, ebből kettő jönne vissza, miközben elégne a tőke...( illetve jóval kevesebb darabot lehetne venni 8000-es OTP-ből mint 120-as deltából
Ezt nem teljesen értem hogy számoltad. Én azt írtam, hogy aki lefelezte magát, de legyen akkor 120-ról egy pozid, annó vettél 6 milla értékben, az most ér szűk 2-t. Ha 2-ért veszel OTP-t és dupláz, akkor lesz szűk 4 millád.Ha 80-ról van pozid, annó 6 milláért vettél, az most szűk 3-at ér, veszel belőle OTP-t, dupláz, akkor szűk 6 milliónál vagy. Szóval nem nagyon értem ebből hogy jön ki, hogy egy OTP dupla szinte semmit sem hoz vissza.Most ilyen certikkel meg ilyenekkel nem kavarom a dolgot, maradjunk a klasszikus befektetésnél Persze, akinek 180-ról van pozija, az baszhatja, az gyakorlatilag azt jelenti, hogy az egészet le lehet írni bukónak és ami marad mégis az ajándék.
A könyvben az első 12 cégnél, magánszemélynél van a részvények 70%-a. jelenleg 155 M db a közkéz a könyv szerint. A csoda dologgal egyetértek veled, sajnos ha ősszel nem lesz semmi érdemi akkor nagyon csalódott leszek. és igen. Biztos hogy sokan dobni fogják az első felfelé körben. A többit meg hozza az élet.
Delta Nyrt
Nem felbeszélő fórum,de sok régi tagunk visszavonult a lebeszélő trollok miatt.
Előre szólok aki trollkodik vagy siránkozik az válasszon másik topikot.