Majd kiderül mi lesz. A 90-es árfolyammal a nulla volt értékelve. Akármi is lesz, ennél azért nem kevéssel magasabb árfolyamra tippelnék és valószínű, hogy a két számjegyet végleg magunk mögött hagytuk.
Én is gondolkodtam, hogy ki lehet az új tulajdonos. Szerintem, ha Mészáros érdeklődött volna az Est iránt korábban, nem hiszem, hogy Andy lett volna a befutó. Andy halála után BCS azt nyilatkozta, hogy az az ajtó bezárult, vissza kell térnie a többi korábbi érdeklődőhöz, folytatni az Andy miatt felfüggesztett tárgyalásokat. Ami a tevékenységet illeti, én sem hiszem, hogy média lenne (szerintem egyébként TV-t nem is lehet tőzsdére vinni), mert akkor nem kellene a tevékenységi köröket módosítani. Én úgy gondolom, hogy teljesen más profilja lesz a cégnek, a nagy kérdés az, hogy mekkora az új tulaj? Én egyébként nem értem, hogy miért nem jelentik be hivatalosan, hiszen a közgyűlési meghívó alapján, az eladás már eldőlt. Remélem nem azért, hogy a bizonytalanság, a találgatás egekbe küldje az árfolyamot, mielőtt kiderül, hogy ki a vevő.
Ez jelenthet valamit? Fővárosi Törvényszék CégbíróságaCg.01-10-044985/34VÉGZÉSA Fővárosi Törvényszék Cégbírósága a Cg.01-10-044985 cégjegyzékszámú Park Teniszklub Zártkörűen MűködőRészvénytársaság (1114 Budapest, Bartók Béla út 15/d) elnevezésű cég cégjegyzékében bejegyezte (törölte) az alábbi adatokat:59. A cég hivatalos elektronikus elérhetősége59/1. A cég hivatalos elektronikus elérhetősége: 13118592#cegkapuA változás (törlés) időpontja:2019/03/14Törlés kelte:2019/03/28Készült: Budapest, 2019. március 28.
Első két mondatoddal teljesen egyetértek. Ez a napirendi pontokból világosan lejön. ua szvsz van még sok és ismert székhely még az emlitetten kivül is. :-)
Plotinusnak is lattam anno ilyet hogy magyar nev angol nev most akkonal asszem nemetul is van. De igazabol nem erdekel :D nekem most ennyi eleg en elengedem be sem lepek szerintem a netbrokiba. Sinen vagyunk. Hamarosan megmondjak ki lesz!
Elvileg az opciót is be kell jelenteni. A gyakorlatban sok sikert a bizonyításhoz. Szerintem “nincs” opció, csak véletlenül sokan egyszerre akarják majd tőzsdén kívül eladni, véletlenül pont ugyanannak.
Aki eladja 12x Ft on megérdemli a sorsát ill pont az lenne a lényeg hogy akik vajna papa halála utan kiszállt meg elkezdett szotyizni mireank ne lehessen részese ilyen nyomott aron, majd 189 felett !!!! Celaram Febr 28 : 260 április végére johet!!!
Hát ugye a névváltozás, címváltozás, igazgatóság cseréje stb. nem szimplán arra utal, hogy valaki betette a lábát, hanem teljes change of control-ra. Ezt valakinek ugye meg is kell szavaznia. ;) Valószínűleg “teljesen véletlenül” sok 4,99%-os pakk együtt fog szavazni. A kérdés már csak az, hogy lesz-e Andrássy út 59. alatt a székhelyünk.
Est média szekta
https://youtu.be/0iOqsNfkN_A