Topiknyitó: Törölt felhasználó 2018. 02. 27. 16:55

Opus real.  

630   :)
Rendezés:
Hozzászólások oldalanként:
guty1 2026. 04. 14. 08:15
Előzmény: #34557  ketharmad
Semmit sem vettem ki a rendszerből. Megvettem 9 éve és azóta is megvan, ahogy rengeteg bérből élő embernek. Szánalmasnak tűnhet, hogy bíztam egy befektetésben, amiből biztosan sokan meggazdagodtak, akik felbeszélték, eladták, bezuhant, majd újra megvették stb. ( ja és most sem vagyok bukóban, ha akarom eladom ma és szelavi )De én nem vettem ki ebből a rendszerből semmit. Én ugyan úgy igénybe vettem, amit lehetett, legyen az otthonfelújítási program, vagy Kisfaludy program, energia tároló stb  ( ahogy te is, vagy szüleid ) Nem vállalkozó vagyok, nem loptam soha. Azt fektettem be, amiből leadóztam. Ha bármit igénybe vettél, vettek a szüleid, ami szerinted járt neked, akkor azt te is bukd el nyugodtan. Bízom benn, hogy fiú vagy és 20 év körüli, és amikor Ukrajna belép az Unióba( ha még lesz egyáltalán ), akkor az elsők között leszel, akik mennek az Ukrajna területén vívandó értelmetlen háborúba.
Ivanhoe 2026. 04. 14. 07:55
Előzmény: #34554  guty1
Elég lesz annyi, hogy az összes közbeszerzést utólag kivizsgálják, és aki lopott az Uniós támogatásokból, azt megbüntetik. Vállalkozókat fenyegettek, vettek el vállalkozásokat zsarolással, fenyegetéssel. Szerinted nekik nem jár igazságtétel? Nem megszüntetni kell, hanem gazdasági alapokra helyezni az országot, és most elgondolkodhatsz rajta, hogy az Opusnak hol van a helye ebben a történetben, ha tényleg úgy gondolod, ez érték, akkor vásárold! Az orbáni-rendszernek vége van.
ketharmad 2026. 04. 14. 07:36
Most nem csak az derül ki, hogy mészáros jó üzletember vagy sem, hanem hogy Andi tényleg szerelmes-e! 😏😂
ketharmad 2026. 04. 14. 07:33

16 évig támogattad ezt a rendszert, és most is azt írod lesz még fityesz. Aki ezt a rendszert támogatja egy erkölcstelen, cinkos, aki csakis a pénz miatt támogatta hogy több tízezer magyart megnyomorítsanak, hazudjanak neki, szorongást és félelmet okozzanak benne. Támogattad ezt a rendszert? És még most is az Opusban hiszel, meg Mészárosban? Akkor BUKJ IS most, 16 évig a rendszerből éltél. 
HATALMASAT GYŐZTÜNK! 
Itt meg egy cikk, hogy mi is lesz a mészáros cégeivel, és ez még csak a jéghegy csúcsa! 
https://telex.hu/g7/vallalat/2026/04/14/autopalya-gyorsforgalmi-mkif-meszaros-szijj-ner-felulvizsgalat-sztradakoncesszio?fbclid=IwRlRTSARKr_xleHRuA2FlbQIxMQBzcnRjBmFwcF9pZAo2NjI4NTY4Mzc5AAEeW_GLcD3yOIcnT00BGjikmqBKLmqWZOX49jBlhQRBfQKPXxwngVPcCfJMeSw_aem_2N2VQOTvVGV6JhaNBqSnKg
chuck_norris
chuck_norris 2026. 04. 14. 07:33
Ez álszent, nem kicsit!
Miért nem vettél OTP-t vagy MOL-t vagy Richter-t, azok mennek rendesen. Lehet más jobban csinálná és akkor nem buknál. Lehet más nem menekítené ki a lóvét Dubai-ba, vagy nem jachtozgatna az Adrián. Nézd már a Mészáros költéseit!
Magyarországi befektetésnek nevezett pénzszivattyúból kivont lóvéból külföldön veretik, hogy itthon ne kompromittálják magukat. Tiborc már nem is él MO-n.
Gyomorforgató emberek ezek, végre vége!
Ha te meg hittél nekik akkor csalódni fogsz és majd tanulsz belőle.
R00
R00 2026. 04. 14. 07:26
Márki-Zay Péter: Azt javaslom Magyar Péternek, hogy már most tegye előzetesbe az Orbán családot (Index)
guty1 2026. 04. 14. 07:03
Előzmény: #34552  ketharmad
Egyszerűen nem értem a kárörvendésedet... Nem értem papír nélkül miért jó neked az, hogy családos emberek a bérből, leadózott fizetésükből megvett befektetésükön buktak. Családanyák, család apák, akiknek ezúttal kevesebb lesz a családra. Mindenki elszámoltatásról ír, na meg egyéb államosításról. Szerinted hol élünk ? Észak Koreában? Nem lesz itt semmi. A 26 ezer munkavállalónak munkát adó cégeket nem lehet megszüntetni ( kb 100 ezer embert etetnek azáltal ). Nem lehet a gazdaságot összeroppantani. Erről MP is nyilatkozott már. Vagy szerinted Magyarország gázellátásának 40 % -t lefedő Titászt, Tigázt majd bezárják? Vagy pisztolyt fognak a fejéhez, a tulajok fejéhez, hogy adják át 1 forinttért? Te sem gondolod komolyan. A beírásod alapján ( de nem akarlak minősíteni ) valamiféle 20-21 éves még iskolapadban ülő facebook huszár vagy, akinek fogalma sincs az életről. Eddig apád -anyád megadott neked mindent, amit ezalatt a kormányzás alatt összeszedtek, még az is lehet, hogy volt ilyen, vagy van is ilyen befektetésük, mondjuk amiből vettek neked lakást, kocsit, vagy csak egyszerűen kitaníttattak, vagy fizetik most is a taníttatásodat, ahogy én is tettem az én gyerekeimmel. Attól meg nem kell félnetek, hogy Orbán újra miniszterelnök lesz, mert MP hoz egy törvényt a 2/3-val, hogy aki 2 ciklust volt, az nem lehet többé azon a poszton. De ettől még lehet és lesz  Fidesz kormányzás.
babo-lapat 2026. 04. 13. 23:43
mondjuk nagyon nem érdekel az opus topik meg a 4igse csak szeretem nézni ahoyg szakadnak be az árfolyamok miközben itt vergődnek és próbálják megvetetn ia szerencsétlenekkel de tudják ők is hoyg ezekből a cégekből szar se lesz már. De azért ide is leiróm betgyurika a kisgyereknk valószínű soha nem volt egy jó trdaje se :) fél év múlva úgyis bezárod a topikot mert lőlő kiovezsi az összes pénzt az opusból amit lehet addig amíg MP-nek még nincs hatalma mert utána jön az elszámoltatás. Jó nézni ahogy ég a pénzetek csak így tovább ti szerencsétlen fideszes troger traderek :)
ketharmad 2026. 04. 13. 22:18
Előzmény: #34551  Törölt felhasználó
Hahaha. Egyél egy jó BUKTA-t!! 😂😂😂 remélem, hogy KURVA SOKAT VESZÍTETTÉL! 
Törölt felhasználó 2026. 04. 13. 22:13
Előzmény: #34547  ketharmad
Jellemtelen szarházi fasszopó, melegek vagytok! Kiléptem az egész pf-ből, nem olvasok több hsz-t. Csá!
Donqatto
Donqatto 2026. 04. 13. 22:13
Előzmény: #34549  Törölt felhasználó
Igaza van, hogy ezzel valamit kell csinálni, különben pénzelni fogja a FIDESZT Lölő, mármint Orbán az Opuson keresztül
Törölt felhasználó 2026. 04. 13. 22:11
Te büdös gyökér
Törölt felhasználó 2026. 04. 13. 22:10
Te vagy a másik. te mi a faszt keresel itt? Van papírod?
ketharmad 2026. 04. 13. 22:06
Amit ez a kormány és a sleppje tett az elmúlt 16 évben magyarok sok tízezreivel - szorongásban, félelemben tartotta, megbetegítette, a covid helyzet kezelésében indirekt módon meg is ölte őket, meghurcolta, ellehetetlenítette őket és ők pedig mindeközben fényűzően és mérhetetlen luxusban éltek, a sok pénzt nem a fejlődésre, hanem a slepp fenntartására és a saját bankszámla gyarapítására használta, MEG IS ÉRDEMLIK a mészárosok, hajdú péterek, jelinekek, tiborczok, matolcsyék, hogy BŰNHŐDJENEK! a tetteikért! Az Opus ennél fogva nem élheti túl! A magyar nép bűnösöket akar, az Opus az egyik ha nem a legnagyobb megtestesítője ennek, mert Opus = Mészáros = Orbán. MP ha nem hülye bedönti a céget, hogy ellenzékből ne legyen pénze vityának ellentartani! 
Törölt felhasználó 2026. 04. 13. 22:02
Előzmény: #34545  Törölt felhasználó
Egy tetves napraforgó szarházi vagy baszod! betgyuri ! Várom a kitiltást nem először...
Törölt felhasználó 2026. 04. 13. 21:57
Ez a betgyuri egy tetű. Ezzel aláírta a new opus global topikban!
hocus-opus 2026. 04. 13. 21:24
Előzmény: #34536  Donqatto
Rászánhatott volna a telex 15 másodpercet , hogy találjon egy másik linket. Nekem addig tartott: D
https://mmzrt.com/
Innen vettem:
https://opusglobal.hu/portfolio/epitoipar/
Törölt felhasználó 2026. 04. 13. 21:20
Előzmény: #34541  Manufacere
Amúgy meg lehetne fogni ezeket a "csávókat" csak nincs erre energiája/ideje a földi halandóknak. 
Törölt felhasználó 2026. 04. 13. 21:18
Előzmény: #34541  Manufacere
Hát, a pénz beszél... Bárki, bármire képes érte!
Manufacere
Manufacere 2026. 04. 13. 21:15
Előzmény: #34539  Törölt felhasználó
Eddig is teljesen átlászó volt, főleg az utóbbi időben mikor 550 környékén beszélte felfelé, hogy tudjon kiszállni. Akkor tiltott ki rengeteg embert, hogy ne rontsàk az üzletet. Attól hogy nem írok, szoktam néha olvasni a fórumot, csak már nem tudtam megàllni..
Amugy szerencsére nincs egy db opus részvényem se, szóval nekem nincs benne semmi érdekem, hogy merre megy. De nem szeretem a kettős mércét. 

Topik gazda

Kopejka01
Kopejka01
3 5 4

aktív fórumozók

friss hírek További hírek