Többször próbálkoztam az elmúlt hetekben DAX shortal.... Esélytelen... Valamit áraz a piac csak nem tudom mit... Nekem ez túl nagy katyvasz egyelőre... : )
SPX daytrade Egyelore maradok a penteki, lefele meno diagonal szerkezetu chart mellett, es akkor ez a mai emelkedes egy (B of v) hullam ebben a szerkezetben. . https://imgur.com/a/mKMAjUU . Eleg valoszinu, hogy (B) keszen van, bar meg nem esett a fibo62 ala. Kis emelkedes meg elfer.
Haromszogben is lehet B hullam, ami ritkan tagulo fajta. A valtakozas miatt nem tartom valoszinunek a flat-et, miveö szerintem az volt a 2-es hullam. - Inv h&s bottombol a celar 147 korul van emlekeim szerint, fib 161.8 ext 156. Ezeket szerintem jo esellyel megcsinalja a piac, ha a kitores megerositesre kerul. - Meglatjuk mi lesz. Ember tervez, isten vegez.
Orulok az alacsony arnak, mert a legtobb hulladek papiromat at fogom cserelni LAC-ra. Abban legalabb van valami vizio. Nagyjabol eleg volt az orok igeret olajos csodakbol, amelyek a mult heten is esten es kepesek ma is esni. Csodalom azokat, akik meg mindig hisznek bennuk.
Rémálom. Ez lenne a 7 hónapos háború, és szeptember - októberig tartana kőkemény világgazdasági hatásokkal ...?.... ami aztán elindít majd egy még pusztítóbbat?
Kifogod tudni ülni - a mosta csak V.I.P. kiszálló ... és új short nyitási lehetőség a visszatesztelendő oldalazó sáv aljánál - 6 K környékére, vagy az alá le kellene mennünk talán ápr. közepére...?... semmi nem változott a világban ami miatt most long hullán indulhatna. A piacok hatalmasat mentek, nem könnyen adják meg magukat...
Én meg arra leszek kíváncsi, ha Trump kifarol az általa indított buliból, akkor az Iránaik szépen csendben lenyelik-e azt a kedvességet amit Israel- től meg az igazmondó Donald bácsitól kaptak. Vagy úgy döntenek, hogy addig tart a háború amíg ők mondják és bosszú mindhalálig. Mert akkor vége is lett a háborúnak meg nem is.
Financial Forecasts
cimu topic folytatasa. Minden fenti temaba vago hozzaszolast szivesen latunk.