Na látod JKS-t ráért volna most rész-zárni. 50%-át most becsuktam. Meglátjuk vissza tudom e venni olcsóbban. 27% túl szép 10 nap alatt, hogy elengedjem :D
Hát en azért 15k feletti váltásnál felhívnam őket, és treasury valtást kérnék, nemadnék a kutyaknak 1 %-t. 0.35%-s váltást csinaltam ott telón többször is.
nem, nem kell kereskedni, eleg beadni dollarban a vetelt, kattintani, hogy elfogadod az atvaltasi felteteleket es utana teljesules nelkul visszavonod, dollar megmarad
pontosan igy mukodik. beadod, hogy tesla vetel tegnapi zaro ar alatt 20%-kal, bekerul a konyvbe, kozben atvaltja dolcsiba, majd visszavonod. ha veltlen pont egy flash crashbe veszel bele, akkor szivas, keress egy nyugis papirt. apple mondjuk nem valoszinu, hogy esik 15%-ot nyitasig
Régen voltam KBC-s. Elméletileg csak úgy lehet, hogy először is venned kell valamit azon az átváltott cuccon, majd eladnod és akkor válthatod át amivé csak akarod illetve lehet. Olyan nincs, hogy csak váltogatod a pénzt különböző valutára, hanem kereskedned is kell akkor vele.
Sziasztok, Kbc nél vagyok. Ez idáig v.mit akartam venni pl a Ny. tőzsdén megadtam a megbizast, a rendszer a ft-ot átváltotta $-ba és megvette a részvényt. Ha én most pl. nem akarok részvényt venni, de szeretném, hogy $-ban legyen a pénzem azt megtudom v.hogy tenni (átváltani)? Köszi
Elnézést, Pic készítette: #60653 "A 2022-es becsült dayrate:Q1 $311.000, Q2 $ 312.000, Q3 $ 322.000, Q4 $ 332.000. A becsült részvény érték $ 300.000-as dayrate mellett $ 5,87, $ 325.000 mellett pedig $ 8,41! Szépen növekednek a napidíjak, de tárolt rig-ből csak a Corcovado lett munkába állítva, ami sajnos nem túl jó hír, mert addig jelentős bevétel növekedés nem várható, amíg a warm és cold stacked fúrók nem lesznek kiadva."
pontosan így van. a mindent eluraló fogyasztásra, vásárlásra, újabb és újabb élvezetek hajszolására épülő társadalomban nincs idő és sokaknak nincs is igénye arra, hogy jobban megismerje a dolgokat. kis túlzással megszületnek ,felnőnek, családjuk lesz ,élvezik az életet , amíg meg nem halnak. egy céljuk van,hogy ők és a családjuk jól éljen, a többségnek kb ez az egyetlen életösztöne és azon kivül nem nagyon kiváncsi másra max fogyasztja a népszerű csatornákon fellelhető ismeretterjesztő videókat és akkor neki ez a gondolkodás, hogy azt mondja vissza, amit ott lát, akár igaz, akár nem. Magának a gondolkodásnak a defnicíója is megváltozott, hiszen soka ezt úgy értik, hogy ha egyszerűen szembehelyezkedek a hivatalos állásponttal legyen az politika, vagy tudomány, akkor az már azt jelenti, hogy ő átlát a szitán. Nem az érvek győzik meg, hanem a nézőpont.
Igen így működött, de régen nem volt ekkora két buborék szerintem. Ez szép és igaz, az emberek 3%-a ilyen, amit le írsz. A többi birka vagy nem tudom milyen agyi szinten van :)
Financial Forecasts
cimu topic folytatasa. Minden fenti temaba vago hozzaszolast szivesen latunk.