Szóval: altcoin-ok. (Lassan érdekesebb téma lesz, mint maga a Bitcoin.) :) Van is egy konkrét kérdésem... ismeritek-e ill. használtátok-e már ezt a walletet?
Veled vagyok!!!! :D Dec 18 óta várom a regisztráció validálást. Szerinted én hogy érzem magam, amikor ki volt írva, hogy usually 24 hours... azt itt vagyok regeletlenül még mindig... most azon agyalok, hogy mennyivel nagyobb pozival kell beszállnom, mint szerettem volna, hogy nyugodt legyen a lelkiismeretem, hogy nem kalkuláltam ezzel a delayyel...
Igaz kezdo vagyok,csak 1 hete kezdtem de en az IQ optionon vagyok regisztralva(mivel szerbiabol nem igen tudtam mashova regisztralni) es vettem 50E ertekbe rippelt,ott talan meg tudtok venni.Tudom ez kis mennyiseg de mivel kezdo vagyok meg nem merek nagyba probalkozni amig meg nem ertem mi hogy mukodik. Esetleg tudnatok valami tippet adni?
Ne is mond...ezzel sokan igy vagyunk...én is csak néztem mint hal a szatyorban, elitaztam 2 hétre 0.25 $ gyakorlatilag 3$ vágtatott addig, most meg kapkodom a fejem.
Sziasztok!Kb. 2 hónapja nézem az XRPt 0,2 dollártól lúzer módon. A Coinbase-n vagyok regisztrálva, de ott nem lehet venni, csak BTC, LTC, ETH,BCH-t. Tudtok egy megbízható helyet ahol lehet venni XRP-t? Vagy már késő és lemaradtam a buliról? Köszönettel...
Ethereum, Ripple, Dash, etc.
https://www.myetherwallet.com/