Szóval: altcoin-ok. (Lassan érdekesebb téma lesz, mint maga a Bitcoin.) :) Van is egy konkrét kérdésem... ismeritek-e ill. használtátok-e már ezt a walletet?
nyilván azért (is) ilyen hosszú, hogy az összes nemzetközi bûnmegelõzõ szervezetnél a kellõ mélységben regisztrâlva legyél... egyszer majd jó lesz nekik valamire... :))
https://www.portfolio.hu/vallalatok/felejtsd-el-a-bitcoint-ezek-a-legkiralyabb-kriptodevizak.272519.html Ripple (XRP) A Ripplet lényegében azért hozták létre, hogy egy gyorsabb és olcsóbb megoldást nyújtsanak főként a nemzetközi tranzakciók valós idejű lebonyolítása terén azáltal, hogy a hálózathoz csatlakozó bankokat és más intézményeket direktben kötik össze egymással a tranzakciók zökkenőmentes lebonyolításához. Az elmúlt hónapokban tapasztalt extrém árfolyamemelkedés főként annak tudható be, hogy mára már több mint 100 pénzügyi intézmény használja Ripple hálózatot (a múlt hónapban az American Express is beadta a derekát), tovább az is segítette, hogy Michael Arrington's 100 millió dolláros alapját is Rippleben fogják jegyezni. Ami a jövőt illeti, a naponta elindított 5,7 ezer milliárd dollárnyi tranzakcióból a Ripple piaci részesedése jelenleg alig nagyobb, mint nulla. Ennek tudatában, ha több bank elkezdi használni a rendszert, és értelmezhető piacméretet tudnak kiszakítani maguknak, akkor a Ripple XRP ára az egekbe szökkenhet. (Itt már írtunk a projektről bővebben)
kötési díj 1%-overnight financing Rippleban 0,1% naponta-csak meghatározott darabszámokat tudsz venn-van egy rakat kriptodeviza-fél nap alatt éles a számla-MNB felügyelet-Rafis banki háttér
Nekem krakenen kb 1 hete, miután 1 napig szívtam a regisztrációval, másnap sikerült és a verifikáció még talán aznap megvolt. iForexen meg megnövelték az overnight finanszírozást kb négyszeresére ma. 0,4% körül. Csomópozi méretét maximálták, pl. Ethere max 5, Ripple 1000, Bitcoin 1. Viszont már hétvégén is lehet kereskedni.
Na végre korrekciózik kicsit. Bár szerintem 4 óráson a boli középig sem megy el... Pedig jó lenne ha kicsit megnyugodna, amíg beszállunk :D Aztán felőlem mehetne... viiszont cserébe a tippem az hogy éjfélre új ATH lesz :D
Ethereum, Ripple, Dash, etc.
https://www.myetherwallet.com/